Nieuws - 6 april 2022   17:45 Nederlander overleden bij ski-ongeval in Fiss

Door:

In het Oostenrijkse Fiss is eerder deze week een 26-jarige Nederlander overleden. Door een ongeluk overleed hij ter plekke net naast de piste. 

Gistermiddag ging het mis in het Oostenrijkse Fiss, onderdeel van het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis. De 26-jarige Nederlander was aan het afdalen op de blauwe piste 63 boven het dorp, toen er vlakbij het bergstation van de Möseralmbahn mis ging. Door onbekende redenen kwam hij net naast de piste terecht en viel hij zo’n 10 meter naar beneden.

Tijdens zijn val is de Nederlander tegen een panoramabord aan geknald, waarop de man roerloos in de sneeuw bleef liggen. Een van zijn reisgenoten was direct ter plaatse en probeerde eerste hulp te verlenen en heeft daarnaast de bergredding ingeschakeld. Zij waren snel ter plaatse en hebben geprobeerd om de man te reanimeren. Dit laatste mocht niet meer baten, de man was ter plekke overleden.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend gemaakt, hoe de man tegen het panoramabord aan kon komen is eveneens niet bekend.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws