Nieuws - 13 januari 2020   9:42 Nederlands meisje van 7 zwaar gewond na val uit skilift in Winterberg

Door:

In het Duitse Winterberg is het gisteren aardig mis gegaan. Een meisje van zeven uit Nederland is zwaargewond geraakt na een val uit een skilift! 

Het ongeval gebeurde gistermiddag in het Duitse Sauerland. Rond 14.30 uur kwam de melding binnen dat het meisje uit de skilift was gevallen en dat de reddingsdienst ingeschakeld moest worden. De 38-jarige vader was erbij ten tijde van het ongeval, maar die kon niet verhinderen dat het kind uit de stoeltjeslift viel.

Hoe het precies. mis is gegaan is nog niet bekend, maar wel is duidelijk dat het meisje zware verwondingen heeft opgelopen. De Duitse politie heeft laten weten dat ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht, al kon dat niet met de helikopter. Vanwege het slechte weer kon de reddingsdienst geen helikopter de lucht in sturen, waardoor ze naar beneden gedragen moest worden om vervolgens met een ambulance getransporteerd te worden.

Ze is diezelfde middag naar een speciale kliniek gebracht om zich te laten helpen aan haar verwondingen. Hoe groot deze precies zijn is op dit moment nog onduidelijk, maar ze zou het redelijk goed maken.

Overigens is dit niet het eerste ongeval. Op Tweede Kerstdag viel een 12-jarige jongen uit de stoeltjeslift in het Oostenrijkse Sölden en viel ongeveer vier meter naar beneden.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws