Nieuws - 20 januari 2020   11:43 Nederlandse (18) bewerkt Oostenrijker met gebroken fles in Zell am See

Door:

In Zell am See is het zaterdagavond flink fout gegaan in de après-ski. Het werd een wilde knokpartij, waarbij een 18-jarige Oostenrijker door een Nederlandse vrouw zwaar gewond is geraakt dankzij een gebroken fles! 

Het incident gebeurde gisteravond in een discotheek in Zell am See. Binnen no-time vloog daar de vlam in de pan, nadat een stel Oostenrijkers op de tafel aan het dansen waren. Niks aan de hand zou j zeggen, maar het ging mis toen een 26-jarige Nederlander een van de Oostenrijkers van de tafel trok. De Oostenrijker raakte daardoor gewond aan zijn hand, waarop vervolgens ruzie ontstond.

Meerdere leden van de Nederlandse groep begonnen zich ermee te bemoeien, evenals vrienden van de Oostenrijker. Een van de Oostenrijkers belandde op de grond en vervolgens kwam de 18-jarige vrouw erbij. Ze schopte de Oostenrijker die op de grond lag meerdere keren tegen zijn hoofd en heeft ‘m vervolgens bewerkt met een fles die ze kapotgeslagen had.

Politie

Medewerkers hebben uiteraard de politie direct ingeschakeld die na enige moeite dee ruziemakers uit elkaar kon halen. De Oostenrijker moest zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht worden, met onder andere een gebroken kaak door de schoppen en meerdere hele diepe snijwonden.

De 18-jarige Nederlandse vrouw is gearresteerd door de Oostenrijkse politie en de zaak ligt nu bij het Openbaar Ministerie, die moet bepalen of de vrouw in voorlopige hechtenis blijft. Waarschijnlijk hangt haar een flinke straf boven het hoofd en de Oostenrijkers zijn doorgaans niet mild bij zulke incidenten.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws