Nieuws - 3 juli 2018   14:17 New Jersey krijgt eerste indoorhal van Noord-Amerika

Door:

Na Europa, Dubai en China, moet nu ook Noord-Amerika eraan geloven. In New Jersey gaat volgend jaar een echte indoorhal open! 

De initatiefnemers stellen zelfs dat dit de eerste sneeuwhal is op het hele westelijke halfrond, waarmee ze dus een aardig primeurtje te pakken hebben. De hal komt te staan in de stad New Jersey, op slechts een paar kilometer afstand van Manhattan.

De sneeuwhal is onderdeel van een nog veel groter project, genaamd ‘American Dream’. Dit is een megacomplex waar allerlei entertainment area’s in te vinden zijn, samen met een gigantisch winkelcentrum. Naast de sneeuwhal, die als Big SNOW America door het leven gaat, is er bijvoorbeeld ook een ijsbaan te vinden, een klein pretpark van Nickelodeon en een waterpark van Dreamworks. Oftewel, een aardige hoeveelheid vermaak in één gebouw, waar ze overigens al dik 10 jaar voor aan het bouwen zijn.

Big SNOW America wordt een skihal met een lengte van ongeveer 250 meter en er komen in ieder geval skipistes op die het hele toegankelijk zullen zijn. Daarnaast gaat Big SNOW America er ook nog een ijsklim muur bij bouwen en zal er in ieder geval een snowtube baan bij gebouwd gaan worden.

Wat de exacte pisteindeling gaat worden is bij ons nog niet bekend, in het promotieplaatje is bijvoorbeeld een mogul course te zien, maar het lijkt ons niet bepaald logisch dat een dergelijke course permanent aangelegd gaat worden daar in de States.

American Dream

Anyway, de locatie is erg tactisch gekozen aangezien downtown Manhatten op hemelsbreed nog geen 10 kilometer ligt. Oftewel, lekker dichtbij vanuit een van de grootste wereldsteden! In maart 2019 moet het hele centrum open gaan en dan zal de sneeuwhal dus gereed zijn voor gebruik. Of er een funpark te vinden zal zijn is niet bekend, al is de kans daar op dan wel weer heel erg groot.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws