Nieuws - 9 april 2018   18:38 New Yorker: “Ik zat een nacht vast in een stoeltjeslift”

Door:

Of het waar is, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar als het waar is dan heeft een New Yorker toch echt wel het meest bizarre verhaal van dit seizoen te pakken! 

Een local uit Gore Mountain in de Amerikaanse staat New York was lekker aan het skiën in het gebied en hij besloot om nog even in de lift te stappen voor een laatste afdaling vlak voordat de avond zou gaan vallen. Volgens hemzelf verliep dit niet helemaal zoals de planning, aangezien hij claimt vervolgens de hele nacht in de stoeltjeslift t hebben gezeten.

Met nachtelijke temperaturen van -7 graden en een hoogte van 12 meter boven de sneeuw, zal dit niet bepaald een pretje zijn geweest. De man heeft ook nog geclaimd dat er een paar centimeter sneeuw naar beneden kwam terwijl hij in dit gebied moest blijven en dat hij geen bereik had op z’n mobiele telefoon.

De volgende ochtend, toen de lift weer begon te draaien, kon de man pas weer uitstappen en dus ook weer de weg naar beneden inzetten. De politie van het skigebied heeft zo zijn twijfels bij deze uitleg en betwist zijn claim aan alle kanten.

State Troopers hebben ‘m inmiddels al een paar keer ondervraagd en het skigebied zelf blijft voorlopig nog aardig stil over het voorval. Mocht het toch waar blijken te zijn, dan kan het gebied waarschijnlijk een aardige claim aan de broek krijgen aangezien het hier wel om Amerika gaat! Een paar ton zijn ze zo kwijt en dat willen ze natuurlijk kostte wat het kost voorkomen. Dit bizarre verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws