Nieuws - 6 januari 2018   10:21 Next level stupid: Inwoners van Vail probeerden wiet te ruilen voor auto van agent

Door:

Eeh, wat? Wiet ruilen voor de auto van een politieagent? In Amerika? Heb je dan een steekje los of niet… Een stel heeft het geprobeerd in het Amerikaanse skigebied van Vail en uiteraard werden ze opgepakt! 

Als je een lading drugs probeert te verkopen, dan moet je wel zorgen dat de persoon aan wie je het verkoopt soort van te vertrouwen is, toch? Anders krijg je weer next level gezeik zoals dit stel in het Amerikaanse Vail.

Shawn Langley en Jane Cravens hadden een pakketje van bijna twee kilo wiet liggen die ze graag wilde verkopen, maar blijkbaar hadden ze snel een auto nodig. En om dit voor elkaar te krijgen hebben ze het pakketje met wiet op de website Craigslist gezet, oftewel de Amerikaanse versie van Marktplaats. Zie je het al voor je?

Een Amerikaanse Sherrif uit de buurt van Vail had al enige tijd zijn eigen SUV op Craigslist staan en hij kreeg vervolgens een berichtje van het stel met de vraag of de auto wilde ruilen voor de twee kilo wiet, compleet met foto’s van het wietpakket en alle informatie die hij nodig had voor een arrestatie. Hij ging er in mee en maakte een afspraak voor de transactie.

Vervolgens werd het stel een paar dagen later opgepakt en werd de wiet in beslag genomen. De politie is uiteraard erg blij met deze arrestatie, maar het blijkt dat het dealende stel al een aardige tijd op de arrestatielijst van de politie in het gebied zat. Ze waren namelijk al een aardige tijd berucht vanwege het vele delen in Vail, waar de wiethandel een doorn in het hoog is voor het prestigieuze skigebied.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws