Nieuws - 31 augustus 2018   17:14 Nice, Jossi Wells Invitational 2018 wordt ook dit jaar weer verreden!

Door:

Oh yeah! Dat het aan de andere kant van de wereld nu winter is heeft zo z’n voordelen, Jossi Wells Invitational 2018 zit er namelijk aan te komen!

We vinden het we op het moment van schrijven rete irritant dat we niet in Australië en/of Nieuw Zeeland zitten en het moeten doen met zomers weer in Nederland, maar dat maakt dit eigenlijk ook wel weer stiekem des te mooier. In Cardrona Alpine Resort, Nieuw Zeeland gaat over een aantal weken een wedstrijd van formaat gehouden worden en dan hebben we het uiteraard over de Jossi Wells Invitational 2018!

Deze wedstrijd werd vorig jaar ook al gehouden en het zou een mooie mix gaan worden tussen een relaxte vibe en de moordende concurrentie die op de startlijst stond. Met internationale atleten van het niveau wereldtop in de categorie ski én snowboard mocht Jossi Wells niet klagen en dat deed hij dan ook zeker niet, want wat de atleten lieten zien was gewoon simpelweg erg fijn te noemen. Of ze dit komende editie nog eens gaan doen?

Jossi Wells Invitational

Dude, wat denk jezelf. Natuurlijk gaan ze vol gas! Wie er dit jaar alleen uitgenodigd zijn wordt nog niet echt volledig gecommuniceerd, maar dat zal de komende weken wel bekend gemaakt gaan worden. Houd in ieder geval dus, zoals je hierboven ziet, twaalf tot vijftien september in je agenda even vrij en dan het liefste eh… ‘s nachts. Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 13 september: Rail Jam

Vrijdag 14 september: Halfpipe Jam (met Rail features)

Zaterdag 15 september: Big Air

Zondag 16 september is er een barbecue en dergelijke, dus vandaar dat we twaalf tot vijftien september hebben neergezet en uiteraard houdt de organisatie een slag om de arm met de planning. Want tja, iets met slecht weer en dergelijke? Naar alle waarschijnlijkheid wordt er vrijdag en zaterdag een livestream online gezet, maar dat is nog niet 100% bevestigd. Dus als dat wel zeker is dan hoor je van ons!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws