Nieuws - 9 februari 2019   19:33 Niek van der Velden stunt met derde plek in WK Slopestyle kwalificatie

Door:

Damn! De Nederlander heeft even zijn visitekaartje afgegeven in Park City. Niek van der Velden heeft hele grote namen af weten te troeven en scoorde een 3e plek in de kwalificatie op het onderdeel Slopestyle! 

Nadat de Big Air competitie geannuleerd was, waren alle ogen gericht op het Slopestyle onderdeel waarvan vandaag de kwalificatie op de planning stond. Niek van der Velden heeft daar een monsterscore neer weten te zetten waar hij heel erg trots op mag zijn!

Met zijn score van 87,50 punten moest hij in zijn heat alleen Chris Corning en Judd Henkes voor zich houden, maar namen zoals Red Gerard heeft hij keihard achter zich weten te houden. Het belooft wat voor de finales die morgen op de planning staan. Niek wist in zijn run de volgende tricks te landen: Cab 180 Frontside Blunt, Frontside 270 In, Boardslide Underflip 720, Backside 1260, Switch Backside 1260, Frontside 1440.

Belgen & Nederlanders

Er waren uiteraard nog meer deelnemers uit de Lage Landen die op de startlijst stonden van de Wereldkampioenschappen in Park City. Casper Wolf kwam tijdens de eerste heat helaas niet verder dan een 17e positie, vlak achter de Belgische deelnemer Stef Vandeweyer. Voor hen zit het WK in Park City er helaas op.

De Belgische Seppe Smits en Sebbe de Buck hebben meer geluk, zij zijn beide achtste geworden in hun respectievelijke heats en mogen dus aansluiten tijdens de halve finales morgen.

Cheryl Maas deed nog betere zaken want zij wist zich richting de finales te stunten waardoor we die ook terug gaan zien.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 oktober 2019

Zondag WTF #352

De Zwitserse luchtmacht die even een kleine oefening doet en de beste backflip om je zondag af te ronden. Chill er maar weer op los!  Lees Meer…

Meer Nieuws