Nieuws - 5 september 2015   9:23 Nieuwe update voor GoPro app laat je supersnel delen!

Door:

Als jij je video’s van je GoPro zo snel mogelijk met je vrienden wilt delen zonder al te veel bullshit dan hebben we goed nieuws. Met de nieuwe update voor de GoPro app is het zo gefixt! 

GoPro en stilzitten, dat gaat niet samen! Zeker nu er behoorlijk wat concurrentie op de markt is moet GoPro constant bezig zijn met het verbeteren van de camera en de bijbehorende software. Een paar dagen geleden heeft de GoPro app voor je smartphone een update gekregen waarmee je heel snel de highlights uit je video kan delen!

Het werkt heel erg simpel. Je verbindt de GoPro met je smartphone zoals je dat altijd doet en je kan eigenlijk direct beginnen. Vanaf je smartphone kan je de video’s op je GoPro direct bekijken en door op de ‘Trim’ knop te drukken maak je direct een korte video van 5, 15 of 30 seconden. Met een tik op de knop staat het nieuwe filmpje op je telefoon en kan je jouw highlights doorsturen naar al je sociaal media kanalen.

Door deze update is het dus niet meer nodig om volledige video’s van je GoPro naar je smartphone te kopiëren om ze daar vervolgens te editen, door op de trim knop te drukken ben je eigenlijk al klaar! In combinatie met de ‘tag’ knop op je GoPro kan je tijdens je run al een paar highlights aantikken waardoor je onderaan de berg direct je video’s kan sharen. Hoe makkelijk wil je het hebben? Deze nieuwe trim functie in de app is compatibel met alle GoPro’s die een WiFi connectie hebben.

GoPro heeft overigens ook direct een nieuwe update uitgebracht voor verschillende camera’s waarmee je dezelfde trim functie op de camera zelf kan gebruiken. Hiervoor heb je uiteraard wel een LCD scherm nodig, dus dit kan voorlopig alleen met de HERO+LCD, de HERO4 Silver en de HERO4 Black met een LCD BacPac. Je nieuwe 5, 15 of 30 seconden edit wordt opgeslagen als een nieuw bestand dus je hoeft niet bang te zijn dat de originele video in stukken is gehakt.

De update voor je smartphone is te vinden in de App Store en de Playstore, voor de update van je GoPro camera zal je naar GoPro.com moeten gaan!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws