Nieuws - 29 maart 2018   19:34 NK 2017 in LAAX 4/4: Top to bottom segment met Vincent Renooy & Sebastiaan Renooy

Door:

De documentaire van het Nederlands Kampioenschap in Laax eindigen met een enorme bang, het is ons gelukt en wel door Vincent Renooy en Sebastiaan Renooy voor de camera te krijgen!

Met het oog op het aankomende Nederlands Kampioenschap gaan we deze periode wat meer doen met dit evenement. Even lekker terugblikken op de laatste editie uit LAAX, om naderhand vooruit te blikken op Les Deux Alpes. Dit doen we door de enorm lekkere documentaire over het NK in LAAX stuk voor stuk in het zonnetje te zetten, met dit keer de laatste dag van het evenement waar we ‘s middags een interview hielden met Vincent Renooy en Sebastiaan Renooy terwijl we daarvoor een fijne top to bottom run hadden gefilmd!

En aan de tekst van hierboven is niets gelogen en als we even terugkijken op de beelden dan zijn we ook op dit segment erg trots. Het interview met de gebroeders Renooy was er namelijk zeker eentje die in de categorie ‘erg chill’ valt en dat kwam niet omdat het zonnetje scheen. Okay, toegegeven, het werkt wel mee in de setting waarin we Vincent en Sebastiaan hebben gesproken, maar uiteindelijk was het gewoon erg nice hoe de heren reageerden op de vragen.

De verhalen die verteld worden zijn gewoon om van te genieten en daar blijft het allemaal niet bij, want daarvoor was er actie in de tent! Wij gingen achter de gebroeders Renooy aan, die samen met onder andere Mees van Lierop en Lucas Laudy door het park van LAAX gingen crossen en dus werd door ons met alle plezier de camera gepakt. Het resultaat zie je hieronder, waarbij je de ondertitels in het Nederlands er gewoon bij hebt. Check ‘m dus snel en daarmee zijn we aan het einde gekomen van de documentaire van het Nederlands Kampioenschap in LAAX. Dus, op naar Les Deux Alpes?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

22 september 2019

Zondag WTF #348

Als het hartje winter is en je wilt een duik nemen, dan kan je maar beter een bommetje doen. Toch? Wat kan er mis gaan?  Lees Meer…

Meer Nieuws