Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

NK Freeride
NK Freeride 2018 is geannuleerd!

Gepost op

Slecht nieuws voor de freeriders onder ons, het NK Freeride kan dit jaar namelijk niet doorgaan. De wedstrijd die gepland stond voor midden maart zal niet van start gaan, zo heeft de organisatie vandaag laten weten! 

Na een lange periode van voorbereidingen heeft het NK Freeride een flinke tegenvaller gekregen. Het hele feest kan niet doorgaan en uiteraard is de organisatie erg teleurgesteld, maar ze konden helaas geen andere beslissing nemen dan deze.

De reden voor de aflossing is dat twee grote partners de samenwerking zeer onverwachts op hebben gezegd, waardoor het NK Freeride met een budgetgat zit dat ze niet op korte termijn opgevuld krijgen. De organisatie zegt hierdoor niet meer in staat te zijn het event uit te voeren zoals ze dat zouden willen, waardoor er gekozen is om de 2018 editie te schrappen.

Wel geeft de organisatie aan dat het NK Freeride absoluut niet klaar is, ook al kan de 2018 editie dan niet doorgaan. De samenwerking met Fieberbrunn, die dit jaar voor het eerst op poten is gezet, is namelijk wel erg positief verlopen en de organisatie is dan ook van plan om keihard te werken voor een 2019 editie in hetzelfde gebied.

“We vertrouwen erop dat we volgend seizoen alsnog een mooie en professionele wedstrijd neer kunnen zetten. We zullen je daar vroeg in het seizoen over informeren”, aldus het bericht van de organisatie. Voor verdere vragen rondom deze annulering kan je stellen bij de organisatie, daarvoor kan je een mailtje sturen naar info@nkfreeride.nl.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer