Nieuws - 28 maart 2017   15:31 NK in Laax 2017 traditiegetrouw gestart met railbattle

Door:

Het is pas de eerste dag van het Nederlands Kampioenschap en we waren meteen helemaal verwend wat betreft het weer. Strakker blauw dan dit ging het namelijk niet worden en ook de railbattle zou daar van profiteren, maar wie mocht de eerste prijs van het NK innen? Enne, gaat Sean Taylor deze trick landen?! Dit én uitslagen én foto’s én video’s zie je na de klik!

Traditiegetrouw wordt er in Laax tijdens het Nederlands Kampioenschap afgetrapt met een rail battle. Gewoon, om even weer warm te draaien en met z’n allen plezier te hebben. Dit gebeurde dan ook en onder het mom van een jam sessie kon er een uur lang over de rails gegleden worden om zo de jury te imponeren.

Vorig jaar werd dit evenement nog door Sean Taylor Events georganiseerd, dit jaar deed de organisatie van de Nederlandse Ski Vereniging het zelf en ze hadden zoals gezegd mooi weer meegenomen. Maarre, wie konden er op een prijs rekenen en wie moet er nog even aan het werk voor de slopestyle wedstrijd van morgen?

De snowboarders waren aanwezig, maar ook de skiërs lieten hun gezicht zien aan de start en met de atleten die er waren werd het een gezellige boel. Stuk voor stuk gingen de atleten voor de overwinning en uiteindelijk zouden er maar liefst tien (!) winnaars naar voren geroepen worden. Ja, dat is een aardige hoeveelheid en de groepsfoto staat hieronder!

Zoals je ziet is het uiteindelijk een divers en gezellig podium geworden! Sam Vermaat mocht bijvoorbeeld de prijs voor beste rookie in ontvangst nemen, Jamie Koster was de beste skiër en de beste senior snowboarder zou naar de naam Pieter Kral luisteren. Check hieronder de foto’s, maar niet voordat je de edit van Made Media hebt gezien. Zij zijn mee met ons naar het Nederlands Kampioenschap in Laax en dat werpt nu al zijn vruchten af want man, wat een lekkere edit staat er hieronder op je te wachten zeg!

Enne, als je je nog afvraagt “Sean Taylor de winnaar van best trick? Dan heeft hij die frontflip vast wel geland!” Dan eh… Moeten we je teleurstellen.

NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax NK Laax

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

22 september 2019

Zondag WTF #348

Als het hartje winter is en je wilt een duik nemen, dan kan je maar beter een bommetje doen. Toch? Wat kan er mis gaan?  Lees Meer…

Meer Nieuws