Nieuws - 26 januari 2021   17:14 NSkiV: “NK/BK Freestyle 2021 in Crans Montana blijft voorlopig nog op de wedstrijdkalender staan”

Door:

De Nederlandse Ski Vereniging, Sneeuwsport Vlaanderen en Crans Montana houden namelijk nog altijd hoop op het NK/BK Freestyle 2021 en schrijven het event nog steeds niet af.

Maar daar is ook eigenlijk alles meteen mee gezegd. Vreemd is het niet, zuur blijft het nog altijd wel als het event geen doorgang kan vinden.

“Onder de huidige maatregelen die gelden om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is het niet mogelijk om het evenement door te laten gaan”, valt er te lezen op de site van de NSkiV. Ze blijven er nog positief instaan, maar tegelijkertijd wordt er ook benadrukt dat de kans groot is dat het NK/BK Freestyle 2021 in Crans Montana niet doorgaat. “Hoe de situatie en de maatregelen begin april zijn is echter nog niet te voorspellen. Daarom blijft het evenement voorlopig op de wedstrijdkalender staan, maar vragen we iedereen om rekening te houden met een eventuele afgelasting. In de eerste week van maart volgt een gezamenlijke definitieve beslissing van Sneeuwsport Vlaanderen, Crans Montana en de NSkiV over het doorgaan van het evenement.”

Het is natuurlijk kort dag, om in maart te gaan beslissen over een wedstrijd in april, ook al kan de organisatie in dit geval gewoon niet anders. Er wordt dan ook op het hart gedrukt dat als je toch een accommodatie wil boeken, dat je er dan eentje boekt die gewoon kosteloos te annuleren is.

Eerlijk gezegd moet er iets bijzonders gebeuren wil het NK/BK Freestyle 2021 in Crans Montana gaan plaatsvinden, maar de Nederlandse Ski Vereniging en Sneeuwsport Vlaanderen houden nog altijd de hoop dat het goed gaat komen. Wij ook trouwens, laat daar geen misverstand over bestaan, maar als je al ziet hoeveel werk erin zit om de World Cup wedstrijden in goede banen te leiden?

Tja, ga er maar aanstaan. Het siert de twee nationale bonden in ieder geval zeker dat ze het blijven proberen dus wat dat betreft kudo’s en dikke duim van onze kant.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws