Nieuws - 28 januari 2018   12:42 Oakley komt met ‘Harmony Fade’ collectie voor Olympische spirit

Door:

Als je de afgelopen twee weken een random ski- of snowboard wedstrijd hebt gezien dan heb je ook wel de nieuwe brillen van Oakley voorbij zien komen aangezien ze niet te missen zijn. Twee felle kleuren, één goggle. De Harmony Fade van Oakley heeft een duidelijke boodschap! 

Hoe kan je een boodschap overbrengen in een skibril? Nou, eigenlijk is dat niet zo moeilijk. Deze Olympische Winterspelen zijn hoe dan ook een bijzondere aangezien Noord- en Zuid-Korea ineens op allerlei fronten samen gaan werken tijdens de Spelen, iets dat al jaren niet meer voor is gekomen. En dat past weer precies in de Olympische spirit!

Mede vanwege die Olympische spirit heeft Oakley al zijn atleten uitgerust met de nieuwe brillen uit de Harmony Fade collectie, die diezelfde Olympische gedachte uit moet dragen. Voor de goggles en ‘gewone’ brillen hebben ze gekozen voor een tweetal kleuren die midden in de bril samen komen en je kan ze écht niet missen. De samenkomst van die twee kleuren staat in dit geval voor die Olympische gedachte en de verbroedering waar sport voor zorgt. En ja, het hele Noord- en Zuid-Korea verhaal is daar natuurlijk het perfecte voorbeeld van.

Fluor geel en fluor oranje zijn de gekozen kleuren, dus die knallen er lekker uit. Alle atleten die bij Oakley zitten hebben ‘m al gekregen en ze gaan ‘m sowieso gebruiken tijdens de Olympische Spelen zelf.

Diezelfde brillen zijn vanaf nu ook gewoon te koop in de winkel en het is ook niet maar één modelletje geworden, eigenlijk heeft bijna het hele oeuvre van Oakley de Harmony Fade behandeling gekregen. Diezelfde kleuren zijn ook doorgezet in de straps van de goggle en voor de lens is gekozen voor een diepe oranje kleur. Hate it or love it, de komende tijd zal je deze speciale editie nog heel veel voorbij zien komen op TV.

De goggles die de Harmony Fade behandeling hebben gekregen zijn de Line Miner XM, Line Miner, Fall Line, Flight Deck XM, Flight Deck, Airbrake XL en Canopy goggles, net als de Wind Jacket 2.0, Jawbreaker, EVZero Path, Radar EV Path en Flake 2.0 X zonnebrillen. Oftewel, keuze genoeg!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Regen, wind, het lijkt bijna herfst. Beetje jammer dat de winter nog zo ver weg is! Dan maar een lekkere treerun om je zondag beter te maken?  Lees Meer…

Meer Nieuws