Nieuws - 26 oktober 2016   16:38 Onbeperkt drinken voor een vast bedrag bij nieuwe après-ski bar in Kirchberg!

Door:

Na het skiën direct de bar in rollen en je vervolgens helemaal geen zorgen meer maken over je portemonnee, het kan vanaf dit seizoen in Kirchberg! Een nieuwe après-ski bar introduceert daar namelijk een all-in concept waarmee je de hele avond onbeperkt drank kan blijven gieten voor een vast bedrag. Kom maar op met dat pils! 

Kijk, dat is nog eens een briljant idee! In Kirchberg opent dit seizoen de nieuwe après-ski bar Heidi & Peter, die de oude London Pub over heeft genomen en nu dus meteen een volledig nieuw concept lanceert. Bij deze bar betaal je een vast bedrag wanneer je binnenkomt en vervolgens kan je tot in de late uurtjes onbeperkt blijven drinken. Geen gelul meer met geld, pinpassen die je kwijt raakt of dat je de volgende dag een hartverzakking hebt omdat je ineens 100 euro lichter bent!

De toegangsprijs van Heidi & Peter in Kirchberg is afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers die binnen zijn. De eerste 100 bezoekers betalen €19,- en de volgende 100 betalen €28,-. Hoeveel mensen ze in de bar kwijt kunnen is nog niet bekend, maar met dik 200 man zal het waarschijnlijk al aardig vol zitten. Voor dat toegangsbedrag krijg je de hele avond onbeperkt drank en dat beperkt zich niet tot alleen de goedkoopste drankjes. Bier, fris en wijn kan je gewoon blijven bestellen en zelfs de sterke drank kost je helemaal niks. Het gaat daar in Kirchberg dus sowieso één groot feest worden!

Het onbeperkt drinken wordt natuurlijk aangevuld met alles wat je van de Oostenrijkse après-ski verwacht. Oftewel, heel veel gezelligheid met de welbekende après-ski muziek die je volle bak mee kan schreeuwen! Het is wel handig om tijdens de drukke weken vroeg naar deze bar te gaan voordat je voor een gesloten deur staat. Z’n voorganger, de London Pub, was al heel erg populair te noemen en dat zal met het onbeperkt drinken alleen maar erger worden. Vroeg beginnen tot de late uurtjes door blijven hossen is dus het advies.

De algemene informatie over Heide & Peter zal de komende weken bekend gemaakt worden, al zullen ze waarschijnlijk grotendeels op dezelfde voet door blijven gaan als de London Pub. Dit betekent dat het feest begint rond half 4 ‘s middags en dat je om 1 uur ‘s nachts al strompelend van al dat onbeperkt zuipen de weg naar je hotel weer moet zien te vinden.

Wat ons betreft klinkt dit als een geweldig concept en we hopen van harte dat meer après-ski barren dit toe gaan passen. Want zeg nu zelf, dit is toch veel handiger dan iedere keer het gedoe met kleingeld, uitvogelen wie het volgende rondje moet betalen of potten met je vrienden? Gewoon een vast bedrag en je bent helemaal klaar!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws