Nieuws - 23 februari 2018   9:25 Ook Franky Rizardo komt naar Dutchweek Festival 2018!

Door:

De ‘we maken artiesten bekend’ trein is aardig op stoom aan het komen want ook dit keer is er weer eentje aan de lijst toegevoegd. Franky Ricardo komt namelijk draaien bij Dutchweek Festival 2018!

Hiermee heeft Dutchweek Festival meteen weer een artiest in hun gamma zitten om het feest bij de 360 bar naar hoger gelegen niveaus te tillen, en dat terwijl het letterlijk al bijna niet mogelijk was. De 360 bar ligt namelijk op een plek op de piste die ze bijna niet hoger hadden neer kunnen leggen en dat zorgt meestal voor heerlijke momenten.

Want de 360 bar is namelijk open air en als het dus sneeuwt sta je te genieten van alle tunes die Dutchweek Festival biedt, maar ook wanneer de zon doorbreekt is het een feest om nooit meer te vergeten. En aan dat feest is nu Franky Rizardo dus toegevoegd!

Dutchweek Festival

En daarmee komt hij in hetzelfde rijtje als bijvoorbeeld Maan, van wie hiervoor al naar buiten was gebracht dat ze haar kunsten komen vertonen op die bijzondere plek op de piste. Wie we verder nog voorbij gaan zien komen is nog niet bekend, ook al is Benny Rodriguez een vaste waarde waardoor we toch wel stiekem verwachten dat Dutchweek Festival ‘m ook in dit rijtje gaat zetten. Of zijn er dit jaar andere plannen? De tijd zal het leren, wij hebben met Franky rizardo enorm veel zin gekregen in de Dutchweek 2018!

Wanneer je nu helemaal geïnteresseerd bent in het Dutchweek Festival dan begrijpen we dat, daarom moet je even op deze blauwe tekst klikken want dan kom je bij het artikel terecht hoe, waar, waarom en voor hoeveel je kaarten kunt gaan kopen. Snel even doen dus!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws