Nieuws - 8 maart 2017   14:22 Ook Johnny 500 komt draaien bij Dutchweek Festival 2017!

Door:

We tellen het aantal dagen tot het einde van het seizoen gewoon gezellig af, want Dutchweek zit er dan aan te komen en dit keer komt er nog maar eens nieuws uit Val Thorens. Na hun eerste bekendmaking van artiesten is het nu Johnny 500 die bevestigd is voor Dutchweek Festival 2017!

Yep. Het aantal dagen dat we moeten wachten tot het feest in Val Thorens weer losbarst wordt minder en minder en daar worden we enorm vrolijk van! Sure, het is eigenlijk altijd wel feest in Val Thorens met feesten bij de Le Monde of de 360 Bar, maar wanneer we het over de Dutchweek hebben…

…Dan hebben we het wel een beetje over een next level feest. Of nouja, een beetje? Het is gewoon een complete week lang volle bak gas geven met je vrienden in de sneeuw terwijl de meest grandioze DJ’s jou van muziek staan te voorzien. We hebben de vorige keer al geschreven over de eerste artiesten die bekend gemaakt zijn en dit keer komt er dus iemand bij. Na Broederliefde en Lucas & Steve zal namelijk ook Johnny 500 voorbij gaan komen op het podium!

 

En daarmee hebben we dus al drie artiesten die naar Val Thorens komen om Dutchweek Festival 2017 bij de 360 Bar tot een mooi hoogtepunt te draaien. Wij kunnen wat dat betreft echt niet meer wachten en wanneer bij jou dat ook het geval is kunnen we adviseren om even hierrrr te klikken. Achter die blauwe tekst staat namelijk een fijne trailer te wachten op je! Maar goed, tegelijkertijd weten we niet of dat wel zo slim is aangezien je alsnog een paar weken moet wachten voordat de Dutchweek in Val Thorens start.

Anyway, ga jij nou ook naar Dutchweek of heb je in de vorige edities mooie foto’s gemaakt? Laat het ons dan weten in de reacties op Facebook!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws