Nieuws - 1 maart 2018   11:23 Ook Kriss Kross en Lucas & Steve bevestigd voor Dutchweek Festival 2018

Door:

Bij deze zijn er meer atleten door Dutchweek Festival gestrikt om langs te komen en dit keer zijn het Kriss Kross en Lucas & Steve die zich bij het rijtje voegen!

Om maar meteen even het een en ander op te helderen: De oplettende lezer én fan van Dutchweek Festival zal zich een beetje afvragen wat er nu aan de hand is, aangezien Kriss Kross én Lucas & Steve eh… Al even waren bevestigd voor Dutchweek Festival 2018 in Val Thorens.

Voor ons valt dit nieuws dan toch ook wel aardig in de categorie “huh, hoe kan het in vredesnaam dat we hier niet over hebben geschreven?!” terwijl we heel verward met grote ogen door ons eigen archief heen aan het spitten zijn. Want Kriss Kross en Lucas & Steve waren niet alleen al bevestigd, ze waren ook nog eens de eerste twee die aangekondigd werden door Dutchweek Festival voor de 2018 editie!

Ja dat is best wel raar dat we je daar niet over op de hoogte hebben gebracht. Maar goed, goed nieuws is altijd fijn om nog eens te melden aangezien iedereen het mag weten: Kriss Kross en Lucas & Steve komen naar Dutchweek Festival om het complete dak er af te draaien!

Nu is dat bij de 360 bar niet zo’n punt, waar het bij de Malaysia weer des te lastiger wordt. Op beide gevallen is dit letterlijk gezien trouwens, niet figuurlijk, want op beide locaties is het feest er echt eentje waar je bij moet zijn. Daarom zijn er tickets in het leven geroepen waardoor je de feestjes mee kunt maken en al die informatie is achter deze blauwe tekst te vinden. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws