Nieuws - 6 februari 2021   18:50 Oostenrijk meisje van 4 jaar overleden bij rodelongeluk

Door:

Dat rodelen heel onschuldig is, maar eigenlijk een hele leipe aangelegenheid is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. In Oostenrijk is na een ongeluk tijdens het rodelen een vier-jarig meisje overleden! 
Het ongeluk gebeurde in het Oostenrijkse Schladming. Het vier-jarige meisje zat daar alleen op een slee en het was helemaal niet de bedoeling dat ze er zelf vandoor zou gaan en haar ouders dachten ook dat de slee zou blijven staan. Toch begon ze ineens te glijden en kwam ze op het rodelparcours terecht.

Het meisje gleed zo’n 180 meter naar beneden en schoot vervolgens over een hobbel heen, waardoor ze van de rodelbaan af schoot en in het bos terecht kwam op relatief hoge snelheid. Haar vader was snel  bij het meisje en omstanders hebben direct de reddingsdiensten ingeschakeld. Een arts was daardoor ook snel ter plekke en samen met de vader is geprobeerd om eerste hulp toe te dienen en zijn ze enige tijd bezig geweest met reanimeren. Het meisje is vervolgens met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht, echter is ze daar overleden aan haar zware verwondingen.

De politie heeft de familie opgevangen en biedt slachtofferhulp aan.

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws