Nieuws - 11 februari 2020   12:52 Oostenrijker zwaar mishandeld door vijf personen met skischoenen

Door:

Het is weer een keertje mis gegaan in Oostenrijk. In Fieberbrunn is een Oostenrijker flink mishandeld door vijf personen, die er op los zijn schoppen met skischoenen aan! 

Het voorval gebeurde al een paar dagen geleden, namelijk op 4 februari. Daar werd een 26-jarige Oostenrijker in de avond volledig in elkaar getrapt door in totaal vijf personen.

Door de schoppartij liep de Oostenrijker zulke zware verwondingen op, dat hij direct naar het ziekenhuis in St. Johann gebracht werd. Daar bleek dat het zó zwaar was dat hij direct overgeplaatst moest worden naar Innsbruck omdat ze ‘m niet konden behandelen.

Daders

Over de daders zelf is niet heel veel bekend. De Oostenrijkse politie is nog steeds naar ze op zoek en daarom hopen ze snel enkele getuigen te kunnen vinden die het voorval hebben zien gebeuren. Een signalement is helaas niet afgegeven.

Het enige wat dus tot nu toe bekend is, is dat het om in totaal vijf mannen zou gaan die allemaal met skischoenen aan in Fieberbrunn vermoedelijk aan het après-skiën waren.

Toedracht

Wat de exacte verwondingen van de 26-jarige Oostenrijker zijn, heeft de politie eveneens niet bekend gemaakt. Wel hebben ze laten weten dat het ‘zeer zware’ verwondingen waren en dat kan ook niet anders, aangezien je met die zware skischoenen natuurlijk behoorlijk hard kan trappen.

Inmiddels zou de man het gezien de situatie redelijk ok maken, al zal een revalidatie waarschijnlijk nog wel even duren.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Regen, wind, het lijkt bijna herfst. Beetje jammer dat de winter nog zo ver weg is! Dan maar een lekkere treerun om je zondag beter te maken?  Lees Meer…

Meer Nieuws