Nieuws - 5 oktober 2019   14:41 Oostenrijks stel ontvangt per ongeluk 24.000 XTC pillen uit Nederland

Door:

Zit je ergens in Oostenrijk te wachten op een pakketje ‘aus Holland’, krijg je een erg bijzondere doos binnen. Dus, iemand een paar XTC pillen kwijt? 

Een stel uit het Oostenrijkse Linz had iets besteld op internet en blijkbaar moest dat pakketje uit Nederland komen. Na een paar dagen wachten stond de pakketbezorger met een tweetal dozen op de stoep, maar toen ze ‘m openmaakten bleek dat er ergens iets niet helemaal goed was gegaan.

De dozen waren namelijk tot aan de nok toe gevuld met XTC pillen, met een totaal van 24.000 stuks. Totale verkoopwaarde? Ongeveer een half miljoen euro. Komt zo even bij je op de stoep!

Decoratie

De vrouw dacht eerst dat het om ‘decoratiemateriaal’ ging, maar de man had toch wel sneller door dat hetgeen wat zojuist bezorgd was iets meer was dan alleen maar wat leuk gekleurde pepermuntjes.

En het meest bizarre van dit allemaal is nog wel dat de pakketten daadwerkelijk aan het Oostenrijkse stel geadresseerd was, dus hoe dit fout heeft kunnen gaan is nog steeds een mysterie. Dealt de webshop misschien in een lading XTC pillen als extra inkomen?

Onderzoek

Uiteraard is het stel naar de politie gestapt en die zijn een onderzoek gestart. Daar is uit gekomen dat de pillen eigenlijk voor een Schot bestemd waren en na het inlichten van de Schotse collega’s is die persoon in ieder geval aangehouden. Wat er met de verzender gebeurd is en of er iemand bij de webshop is opgepakt is helaas niet bekend gemaakt, maar de kans zit er dik in dat de Nederlandse webshop onder een heel groot vergrootglas ligt.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 september 2020

Zondag WTF #397

Je weet dat het glad is wanneer de bus zijwaarts voorbij komt glijden! En wist je dat je geen staal nodig hebt voor een zieke S-Rail?  Lees Meer…

WTF

13 september 2020

Zondag WTF #396

Meer coronamaatregelen her en der, nog steeds bloedheet, gaat het dan ooit nog eens een fatsoenlijke winter worden? Hoe dan ook, tot die tijd hebben we iets om je te vermaken. It’s WTF time!  Lees Meer…

Meer Nieuws