Nieuws - 30 november 2019   13:01 Op deze datums komt Afrojack naar 360 Bar & Malaysia in Val Thorens

Door:

Ben jij in de periode van januari en februari in Val Thorens of ergens daar in de buurt? Pak dan de agenda er maar bij want Afrojack komt meer dan twee keer naar de 360 Bar & Malaysia!

We blijven in deze periode maar met bezig met het pakken van de agenda, maar in dit geval is het wel echt even nodig. Niet alleen omdat het elke keer een feest van jewelste is, maar ook omdat het er eeh… Best wel wat zijn.

En in dit geval staat dus Afrojack in de spotlights aangezien hij vanaf januari de boel op stelten komt zetten. Net zoals de maand februari overigens, alsof het allemaal nog niet gaaf genoeg is. Zoals gezegd gaat er bij de 360 Bar gefeest worden terwijl Afrojack de plaatjes aan elkaar draait, maar ook in de kleine uurtjes zullen de tunes van Nick Leonardus van de Wall door de speakers gedreund worden!

Maar, maar, maar… Wanneer zal dit allemaal nou gaan gebeuren, hoeveel kosten de kaarten en waar kan ik deze kopen?

Goed dat je het vraagt! Early bird kaarten voor Afrojack bij de 360 bar op 8 januari 2020 zijn 19.50 euro (excl. fee). Normale tickets kosten 24.50 euro (excl. fee) en als je nou niet in het feestgedruis wilt staan biedt Footclub Events je ook nog de mogelijkheid om voor 49.50 euro (excl. fee) op het VIP deck plaats te nemen. Kaarten voor de Malaysia op 6 januari 2020 zijn hetzelfde, echter is daar geen mogelijkheid voor VIP. Ga je alles meepakken? Dan kost een combi ticket 39.50 euro (excl. fee).

Kaarten kan je hierrrr kopen en voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Footclub Events en de Facebookevents. Dikke tip van ons: wees er snel bij want de feesten van Afrojack bij 360 bar & Malaysia zijn meestal in rap tempo uitverkocht!

Fotocredit: Footclub Events

Afrojack

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws