Nieuws - 6 juni 2020   10:21 Op deze manier kan je je eigen snowboard of ski ontwerpen

Door:

Ben je volle bak verliefd op je snowboard of ski, maar blijft het design toch een dingetje en zou je het graag willen veranderen? Of vind je het überhaupt gewoon tijd voor een nieuwe top sheet? Bij deze hebben we de oplossing!

Of nouja, eigenlijk heeft Eric Pollard de oplossing en hij neemt je ook meteen mee in z’n verhaal hoe hij het heeft gedaan. Maar goed, details, toch? Uiteindelijk moet je het toch zelf gaan doen en enkel de spullen die je nodig hebt zijn al een grandioos lekkere tip. Eigenlijk zou je de video van Eric Pollard dan ook beter kunnen zien als een tutorial die én easy te fixen valt én waar je je creativiteit nog eens in los kan laten. Wat wil je nog meer? 

Ja, niets natuurlijk. Behalve de spullen die je nodig hebt om het te maken.

En ja, we weten het, je hebt je gear net achter slot en grendel gezet omdat je dacht dat je ze niet meer nodig zou hebben, maar niets is minder waar! Dus graaf snel je snowboard en/of ski’s maar weer even op en begin maar met de Picasso in je omhoog te laten komen. En op het einde zijn we uiteraard erg benieuwd naar je nieuwe design, dus tag ons in je story, feed, of waar dan ook. Mailen mag ook, we zijn benieuwd!

Trouwens, dikke tip van onze kant: wel watervaste stiften gebruiken als je aan de slag gaat he, anders is al je harde werk in een halve sneeuwbui weer verdwenen. Als sneeuw voor de zon, zullen we maar zeggen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

9 augustus 2020

Zondag WTF #391

Heeft iemand Nederland verplaatst richting Afrika? Of wat is er aan de hand? Hoe dan ook, probeer nog maar een beetje af te koelen met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws