Nieuws - 28 januari 2016   18:08 Op zoek naar freestyle training? Check het Steasy Freeskicamp!

Door:

Wil je jouw freestyle skills op je ski’s bijschaven of begin je net en wil je juist leren hoe je de dikste tricks neer kan gaan zetten op de lange latten? Steasy geeft je deze winter de mogelijkheid om mee te gaan met het Freeski camp in Zell am See – Kaprun, waar je een week lang kan skiën met ervaren trainers! 

Een week weg met een Nederlandse crew is sowieso al leuk natuurlijk, maar als je dan ook nog eens freeski lessen kan krijgen is het feestje helemaal compleet! Steasy draait al een aantal jaren mee en hier in Nederland geven ze al wekelijks meerdere freestyle lessen voor de skiërs, maar écht in de bergen trainen is nog leuker dan in een sneeuwhal! Eind februari gaat Steasy dan ook richting Oostenrijk om een week lang te oefenen in de snowparks rondom Kaprun!

Bij Kaprun zijn namelijk vijf veschillende snowparks te vinden die beschikken over features van een verschillende moeilijkheidsgraden. Glacier Park, Easy Park, Central Park, Railgarden Lechnberg en de Superpipe Glacier, ze zijn er allemaal te vinden. Viervan deze snowparks ligt op de Kitzsteinhorn, het hoge gletsjergebied van Kaprun, en één in het Maiskogel skigebied. Dat laatste gebied is wat kleiner en meer familie gericht, waardoor ook het funpark ook wat minder moeilijk is.

Het Freeski camp gaat plaatsvinden tussen 20 en 27 februari in Zell am See – Kaprun en deze trip is beschikbaar voor freestyle skiërs van ieder niveau! De beginnende freestylers kunnen oefenen met het springen van kickers en het sliden van boxen en de gevorderde stunters kunnen aan de gang gaan met het bijschaven van hun tricks op de grote kickers, verschillende soorten rails en de halfpipe. Gedurende de week krijg je training van een ervaren en gediplomeerde Steasy trainer, waardoor je dus echte coaching krijgt op je eigen niveau.

Steasy

In totaal zijn er vijf trainingsdagen en alle trainingen zullen plaats vinden tussen 10.00 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur. Steasy maakt bovendien gebruik van videoanalyse tijdens deze trainingen om je zoveel mogelijk inzicht te kunnen geven van jouw moves in het snowpark. Als je in de lucht hangt is het altijd lastig om precies te weten wat je hele lichaam doet en een video kan je wat dat betreft heel goed helpen.

Tijdens deze week is Hotel Lukashansl in Bruck de thuislocatie. Dit dorp ligt zelf niet direct onderaan de piste, maar dat maakt niet uit want in de regio Zell am See – Kaprun kan je gewoon de skibus pakken! Deze stopt voor het hotel en brengt je direct naar de skilift toe. Tijdens het verblijf in het hotel krijg je bovendien een halfpension, dus ’s ochtends staat het ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds krijg je een 3-gangen keuzemenu.

Voor dit Freeskicamp ben je in totaal €975,- kwijt, maar dan is ook echt alles voor je geregeld. Je krijgt naast de trainingen een 6-dagen liftpas, vervoer naar het skigebied, extra begeleiding buiten de trainingen om, de videoanalyse en tot slot nog een training met lawinepiepers! Heb je interesse? Check dan deze pagina voor meer informatie over deze trip en om je direct in te schrijven!

Steasy

Check hier wat beelden van het Steasy Freeskicamp van vorig jaar, toen in Les 2 Alpes:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws