Nieuws - 2 december 2019   9:28 Openingsweekend St. Anton: 10 snowboards gejat in het dorp

Door:

Een behoorlijk triest gevalletje in St. Anton dit weekend. Het skigebied vierde z’n opening, maar tijdens die viering zijn er in ieder geval 10 snowboards gejat! 

Wanneer het seizoen in St. Anton begint, dan is het natuurlijk wel reden voor een feestje! Toch? Dat is dan ook precies wat er gaande was in het Oostenrijkse dorp en de boel lag er eigenlijk al perfect bij, wat de opening natuurlijk alleen maar beter maakte.

En als je dan te horen krijgt dat er spullen zijn gejat tijdens deze opening, dan ga je toch al snel denken aan dieven die ergens bij een van de velen après-ski tenten gaan shoppen, maar niets is minder waar. Vanwege de opening hadden meerdere rentals hun spullen ergens anders uitgestald zodat ze mensen zo snel mogelijk konden helpen (en uiteraard voor een stukje betere exposure) en daar is het mis gegaan.

Een van de lokale rentals had een tent vol met spullen op een parkeerplaats staan om mensen sneller te kunnen helpen met het fixen van hun gear en deze is aardig leeg geplukt. Een stel dieven heeft in hele korte tijd maar liefst 10 snowboards mee weten te nemen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor en hoewel de politie er nog niet veel over bekend heeft gemaakt, zijn het waarschijnlijk gloednieuwe boards aangezien dit aan het begin van het seizoen is gebeurd.

De schade voor het verhuurbedrijf loopt in ieder geval op tot in de duizenden euro’s en de politie vraagt dan ook of iedereen die iets gezien heeft zich zou willen melden. Overigens is de kans in dergelijke gevallen erg klein dat ze ooit nog teruggezien zullen worden.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws