Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Satudarah
Oprichter motorclub Satudarah gearresteerd in Gerlos

Gepost op

Ook bikers houden blijkbaar wel van een beetje meters maken in de sneeuw. De oprichter van Satudarah, Michel Boer, is namelijk gearresteerd in Gerlos! 

De 52-jarige oprichter Michel Boer was op wintersport met zijn vriendin en daar werd hij door andere Nederlanders gespot. Boer stond sinds afgelopen oktober al op de nationale opsporingslijst en een van de Nederlanders die hem gespot heeft, heeft hem aangegeven bij de Nationale Recherche in Nederland.

De Nederlandse Recherche heeft vervolgens de Oostenrijkse politie ingeschakeld, die hem afgelopen vrijdag rond de klok van 17.00 uur gearresteerd hebben in het wintersportdorp. Afgelopen dinsdag werd Michel Boer al getoond met een foto in het programma Opsporing Verzocht en mogelijk heeft dat geleid tot de tip die vrijdag is binnen gekomen.

Boer wordt er samen met nog enkele anderen van verdacht leiding te geven aan een criminele organisatie die zich schuldig heeft gemaakt aan afpersing, geweld, wapenbezit en drugshandel. Oostenrijk gaat Michel Boer uitleveren aan Nederland, al is het nog even de vraag wanneer dit precies gaat gebeuren. Mogelijk duurt het enkele dagen voordat dit proces afgerond kan worden, maar dat hij uitgeleverd gaat worden staat in ieder geval vast.

Of er nog meer grote namen van Satudarah in Gerlos aanwezig zijn is niet bekend, tevens is er niks bekend gemaakt over hoe de arrestatie is verlopen. Er gaan geruchten rond dat hij een wapen bij zich had, maar al met al is het redelijk soepel verlopen.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer