Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Satudarah
Oprichter Satudarah weer vrijgelaten in Oostenrijk

Gepost op

Die leider van een motorclub die een arrestatiebevel op z’n naam had staan? Die kan weer lekker verder wintersporten in Gerlos, aangezien hij inmiddels weer op vrije voeten is. Gaat lekker daar in Oostenrijk! 

Een paar dagen geleden werd Michel Boer opgepakt in Gerlos, nadat hij volle bak op Opsporing Gemist terecht is gekomen en werd gespot door meerdere Nederlanders. Na snel handelen werd hij opgepakt door de Oostenrijkse politie en de hoop was dat hij snel naar Nederland uitgeleverd kon worden.

Dat laatste lijkt nu van de baan te zijn aangezien de Oostenrijkse politie hem op borgtocht heeft vrijgelaten. Michel Boer moest daarvoor 30.000 euro betalen, maar ja. Als je verdacht wordt van het runnen van een criminele organisatie dan heb je natuurlijk nog wel ergens een zakje cash liggen waar je geen pijn van hebt.

Michel Boer is nu dus ‘voorlopig’ vrijgelaten en mag in principe Oostenrijk niet uit, maar de kans dat Boer nu weer snel in de handboeien rondloopt is vrij klein. Boer heeft al aangegeven dat hij geen intentie heeft om zich later nog aan te geven bij de politie, dus die kans dat die Oostenrijk ergens via de achterdeur gaat verlaten is vrij groot te noemen.

Één ding is zeker, Boer zal waarschijnlijk niet meer te spotten zijn ergens in een skigebied en z’n wintersportvakantie zit er waarschijnlijk ook helemaal op!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer