Nieuws - 11 maart 2019   17:43 Pak je moment of fame en stuur nu je foto’s & video’s in!

Door:

Want waarom alleen foto’s en video’s van onbekenden de wereld insturen, wanneer we genoeg talent in eigen land hebben?

Dat was de vraag die we ons begonnen te stellen en eerlijk is eerlijk: we hadden hier gewoon eerder mee moeten komen. Maar hey, eens moet de eerste keer zijn en dus wordt het tijd om te senden!

Dus, heb je een foto en/of video die je graag aan iedereen in de BeNeLux en daarbuiten zou willen laten zien? Of moet je je sponsors tevreden stellen en heeft je foto en/of video even een boost nodig? Of heb je gewoon een dikke plaat geschoten van een kat in de sneeuw, of een video van je schoonmoeder gemaakt die je net van de brug afduwt met heel veel sneeuw op de achtergrond. Of… Noem het maar op en eerlijk gezegd maakt het ons echt niet uit met welke reden je ‘m opstuurt.

Als je ‘t maar opstuurt.

Schroom dus niet en pak je kans voor die fame. Wij zullen dan eens kijken of we het ook grandioos vinden en als dat het geval is zullen we ‘m delen. En het hoeft dus niet perse actiefoto’s of video’s te zijn he! Laten we dat even duidelijk hebben.

Zijn er nog eisen aan verbonden?

Nee. Nouja. Bijna niet. We hebben in het geval van een foto natuurlijk wel de naam van de fotograaf nodig, zijn akkoord en dit geldt eveneens voor de credits van de video. Dus als bijvoorbeeld een vriend van je ‘m heeft gemaakt of geschoten dan ben je snel klaar. Zonder deze credits kunnen we ‘m helaas niet delen aangezien we zelf ook geen zin hebben in gerechtelijke procedures.

En ja, we’ve been there.

Dat laten we dus graag bij het verleden, maar laat het je niet afschrikken om iets naar ons toe te sturen. Meld bij het opsturen wel even dat je er mee akkoord gaat dat wij ‘m gebruiken op onze social media kanalen. En dus de fotograaf/videograaf/editor.

Maar, hoe dan?!

Het handigste voor de kwaliteit is natuurlijk dat je je materiaal via WeTransfer naar info@snowchamps.nl stuurt, maar ook via Facebook en Instagram chat is voor ons prima. Ons taggen op Instagram met @snowchampsnl helpt overigens ook, dus het is maar waar je zin in hebt. Oh, en als je ons nummer hebt dan is dat ook helemaal goed! Wauw. Wat zijn we weer lekker flexibel vandaag zeggen. Maak er gebruik van zouden we zeggen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws