Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Pat Moore
Pat Moore verloot snowboard voor noodhulp orkaanslachtoffers

Gepost op

Het orkaanseizoen is dit jaar wel heel erg heftig te noemen met twee van de zwaarste orkanen ooit in nog geen twee weken tijd. De derde is ook nog eens in aantocht en een aantal landen liggen aardig in puin. Snowboarder Pat Moore wilt in ieder geval zijn steentje bijdragen en daarom verloot hij een van z’n snowboards! 

Orkaan Irma is op dit moment het Caribisch gebied aan het teisteren en staat bekend als de zwaarste orkaan ooit gemeten in het gebied, maar hiervoor heeft er al eentje flink huisgehouden in de Amerikaanse staat Texas. Overstromingen, verwoeste steden en meerdere doden zijn het gevolg, waardoor ze in Amerika alle noodhulp in moesten schakelen.

Die noodhulp is er nu voor een groot deel al doorheen, waardoor er met spoed meer geld nodig is. Alle beetjes helpen en de organisaties kunnen niet aan het werk zonder donaties! Om voor wat extra hulp te zorgen heeft Pat Moore nu een campagne op gezet met als inzet z’n eigen snowboard. Deze gaat hij verloten onder iedereen die een lot koopt via een speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Meedoen kost je eenmalig $5,- en al het geld gaat direct naar de hulporganisaties voor de slachtoffers in en rondom de Texaanse hoofdstad Houston. De campagne loopt nog een kleine twee weken en uiteraard hoopt Pat Moore hier aardig wat geld mee binnen te halen! Het gaat (uiteraard) om een Volcom plank die hij zelf gebruikt heeft, dus het board is ook nog eens voorzien van alle bestickering van z’n sponsoren. Een collectorsitem is het dus zeker, want wanneer krijg je nu de kans om een rasecht board van een pro te winnen?

Pat Moore Pat Moore

Als je mee wilt doen kan je naar deze website gaan en een donatie plaatsen. Over 2 weken wordt er een winnaar gekozen onder iedereen die een lot heeft gekocht!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer