Nieuws - 26 december 2021   15:30 Paul de Groot gaat met Helly Hansen nieuw kleding avontuur aan

Door:

Paul de Groot heeft een nieuwe stap gezet met betrekking tot z’n kleding, want voortaan zie je ‘m steile lijnen skiën in Helly Hansen kleding!

Hallo Helly! Als je Paul de Groot een beetje volgt op social media, dan had je het waarschijnlijk al wel voorbij zien komen. De afgelopen dagen is Paul, samen met CMH, namelijk meters aan het maken in Canada, waar hij in werkelijk waar jaloersmakende condities terecht is gekomen. Tegelijkertijd zie je dan ook dat de grote S van het lijf van de Nederlandse freerider is verdwenen en dat hiervoor in de plaats de twee grote H’s op z’n borst pronken. 

Paul de Groot en Helly Hansen

Het is dus een mooie stap vooruit naar een prachtig kledingmerk, waar tussen neus en lippen door naar boven kwam dat het geflirt al wel langer aan de gang was. “Klopt, we hebben al langer contact”, aldus Paul de Groot. “Dit kwam vanwege mijn passie voor zeilen. Ik had een boot en daar heb ik een aantal grote tochten op gemaakt, van Nederland naar Sicilië. Eilandjes bezocht. Keertje naar Engeland gevaren. Voor dat zeilproject heb ik pakken van Helly Hansen gekregen. Zeilen is een grote passie van mij en m’n vriendin geworden en toen werd er al gezegd dat ze het wel gaaf zouden vinden als ik ook voor Helly Hansen zou gaan skiën, want dan was er nog meer mogelijk. Tja… Dan is één en één twee. Ik houd heel erg van skiën en van zeilen en dan is er een merk die in die twee sporten zit. Wat wil je nog meer?”

Paul de Groot

Fotocredits: Snowchamps

Dit betekent overigens niet dat z’n oude kledingsponsor Salomon uit Paul de Groot z’n leven verdwenen is, integendeel! Hier blijft hij gewoon voor skiën. “Salomon is een prachtig merk en ik ga hier ook zeker niet weg. Wat betreft ski’s, schoenen, stokken, google, helm en al het top materiaal wat ze maken blijf ik gebruiken, maar qua kleding ga ik dus voortaan in Helly Hansen skiën. Het is een mooi merk, past goed bij mij en de fitting zit perfect”.

Plannen voor de toekomst

Met Helly Hansen nu als sponsor is het natuurlijk meteen ook de vraag wat het komende seizoen voor Paul de Groot gaat brengen. Daarover was de freerider uit Moergestel duidelijk: “het wordt een spannend jaar, dat is zeker”, aldus Paul. “Met betrekking tot Helly Hansen is het vooral elkaar leren kennen en kijken waarin we elkaar het beste kunnen versterken. Verder ga ik binnenkort naar Zwitserland. De aankomende maanden ligt de focus namelijk op Hidden Faces. Dat is het zekere van afgelopen seizoen en dat gaat komend seizoen niet anders worden. Daar willen we (Loïc Isliker en ik) gewoon vol gas mee gaan. De lange lijst van faces die we willen aandoen wordt alleen maar groter, dus dat is natuurlijk mooi. Maar goed, we willen eigenlijk ook nog naar het oosten van Europa”, sluit Paul de Groot z’n betoog over komend seizoen, die meteen laat blijken dat er genoeg reden is om ‘m te gaan volgen op Instagram.

Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten op nieuwe beelden van Paul de Groot en uiteraard ook Loïc Isliker. Houd ons dus in de gaten voor meer actie! Oh, en als je wilt weten hoe het leven in Canada op dit moment is… Klik dan hieronder op play:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws