Nieuws - 20 mei 2021   12:34 Peak Performance CEO Sara Molnar uitgeroepen tot ‘The Businesswoman of the Year’

Door:

Mooie momenten bij Peak Performance, want CEO Sara Molnar is uitgeroepen tot ‘The Businesswoman of the Year’! En de reden van de jury is op z’n minst motiverend te noemen.

Het is een mooie bevestiging voor al het harde werk wat CEO Sara Molnar voor het Scandinavische merk heeft gedaan en vandaag de dag nog doet. Molnar startte in 2016 bij Peak Performance en vanaf dat moment was het een mooie rit naar de Chief Executive Officer plaats, die ze vanaf augustus 2018 vervult. En vanaf nu hangt daar ook nog eens ‘The Businesswoman of the Year’ aan vast.

Binnen de Zweedse sport industrie werden meerdere mensen aangebracht, maar de CEO van Peak Performance trok aan het langste eind. De jury was namelijk erg onder de indruk van Sara Molnar: “Met haar sterke en bescheiden karakter, en een oprechte interesse voor haar collega’s, is ze een geboren leider”, start de jury haar betoog. “Ze heeft een passie voor duurzaamheid en gender gelijkheid, is niet bang om de nodige en soms zware beslissingen te nemen voor efficientie en optimalisatie. Alles bij elkaar maakt dit haar de perfecte persoon om het bedrijf en de visie van duurzaamheid te sturen naar de toekomst.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peak Performance (@peakperformance)

Ook Peak Performance laat weten erg trots te zijn op haar CEO en steekt dat op Instagram ook zeker niet onder stoelen of banken. “Zie je die kleine stip?”, begint Peak Performance over de foto van hierboven. “Dat is onze CEO, Sara Molnar, die Bec des Rosses aan het skien is. De plek van de Freeride World Tour Finale in Verbier. Vandaag kunnen we bekendmaken dat ze niet alleen een van de meest moedige persoon die we kennen, maar ze is ook nog eens uitgeroepen tot ‘The Businesswoman of the Year’ binnen de Zweedse sport industrie!”

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Het is versoepelingsweekend! Eindelijk mag het een en ander weer en dat werd hoog tijd. Tijd om het weekend af te sluiten met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws