Nieuws - 21 maart 2022   19:54 Pistenbully chauffeur overreden door eigen Bully in La Cluzas

Door:

In het Franse skigebied gebeurde een bizar ongeval waarover nog veel onduidelijk is. Een man is overleden door het overrijden met een Pistenbully!

Eerder schreven we nog over een ongeval met een Pistenbully waarbij het slachtoffer het na kon vertellen, in het Franse skigebied La Cluzas liep het totaal anders. Een 59-jarige man is daar overleden nadat hij ’s avonds door een Pistenbully overreden werd.

Hoe de man precies onder de Bully gekomen is, is nog altijd niet bekend, ondanks dat het ongeval gisteren gebeurde. De 59-jarige man was zelf de bestuurder van het apparaat, maar hoe die man vervolgens onder de rupsbanden terecht is gekomen blijft een raadsel.

Uit een eerste analyse van de politie in Annecy zou blijken dat de man uit de Bully is gekropen en vervolgens over de rupsband heeft gelopen, maar wat er daarna gebeurde blijft onduidelijk. De Pistenbully is in ieder geval weer gaan rijden en is vervolgens over de man heen gereden. Een andere Bully chauffeur heeft de reddingsdiensten ingelicht, die direct met onder andere een helikopter ter plaatsen kwam. Voor de man mocht het niet meer baten, hij was ter plekke overleden aan zijn verwondingen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws