Nieuws - 9 november 2019   18:08 Pit Viper hengelt Tanner Hall binnen als nieuwste aanwinst

Door:

Tanner Hall heeft z’n handtekening gezet onder een samenwerking met Pit Viper en om er geen gras over te laten groeien maakte het brillenmerk een welkomstedit die enkel Tanner Hall zou kunnen krijgen!

The man, the myth, the legend. Trots, dat zijn we op dit moment, maar het eerlijk is eerlijk: het werd me ook wel een keer tijd hoor!

Om de nodige scheve gezichten te voorkomen, het werd een keer tijd dat iemand inzag dat ze Tanner Hall moesten gaan inlijven he. We zijn sowieso wel trots op Tanner Hall en alles wat hij de afgelopen jaren heeft weten te presteren!

Vandaag de dag weten we overigens nog steeds niet wat er is gebeurd rondom de hele relatie crisis met Oakley, maar we gokken dat we dat ook nooit te weten komen. Maakt voor nu ook even niet uit, want Pit Viper is degene die de handtekening van Tanner Hall aka SKIBOSS heeft weten te fixen en deze samenwerking kan niets anders dan iets mooier dan moois gaan worden.

Want zeggen dat Tanner Hall op z’n retour is echt totaal niet het geval. Deze man is werkelijk waar beestachtig lekker bezig! De Freeride World Tour waar hij ook dit jaar gewoon z’n neus gaat laten zien, de nieuwste film ‘In The Meantime‘ die net het internet is opgekomen… Het zijn maar een paar voorbeelden waardoor je warm draait voor ‘m en met ondertussen 36 jaar is het einde dus zeker nog niet in zicht.

Hoe de samenwerking verder zal gaan zijn en of hij een eigen bril krijgt is uiteraard nog even koffiedik kijken, maar de welkomstedit voor Tanner Hall is er wel eentje van waar we van gaan grijnzen. Want Tanner Hall wordt namelijk geïnterviewd door een beest wat al tijden aan ‘m gelinkt is. We hebben het natuurlijk over… Een leeuw.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws