Nieuws - 8 januari 2019   12:42 Poederbaas breidt z’n assortiment uit met winterse accessoires

Door:

Mutsen zijn nog steeds hun core, maar Poederbaas zet deze winter nu ook in op z’n nieuwe accessoires! Maar is het ook wat? Wij namen de proef op de som!

En daarmee wordt de collectie bij het beaniemerk uit Amsterdam dus weer met een aantal vergroot. Overigens blijft het niet bij deze accessoires die we hieronder even tegen het licht houden want Poederbaas heeft ook weer een nieuwe kledinglijn voor deze winter. Maar eh, daar is dus dit artikel niet voor dus als je die wil bekijken dan kan je beter even op deze blauwe tekst klikken, dan kunnen we hier verder met de accessoires van Poederbaas. Want dat zijn er nogal wel een paar!

Poederbaas

Wat is er nieuw?

Poederbaas had al aardig wat artikelen in hun collectie die niet op mutsen leken en dus is het wel handig om te weten wat er dit seizoen nou eigenlijk echt nieuw is. Het zijn er toch al wel een aantal, dus we beginnen maar snel:

Sokken

Sokken, je kan er nooit genoeg hebben. Stinken doen ze namelijk allemaal en dus is het wel zo fijn om eens in de zoveel tijd gewoon je assortiment bij het chemisch afval te zetten en nieuwe te kopen. Deze sokken van Poederbaas zijn wel aardig dik te noemen en dat kan nog wel eens problemen geven als je toch al wel strak in je schoenen zit met dunne sokken. Maar goed, buiten dat zijn ze wel erg warm en voor twintig euro twee paar krijgen die er ook nog wel aardig uitzien? Dat is een prima deal!

Prijs: 19,95 euro
Must have level: 7.5/10
Kopen? Klik hierrrrr.

Balaclava

Ondergetekende is erg fan van de balaclava en dat heeft natuurlijk zo z’n redenen. Bij slecht weer kan je namelijk je gezicht compleet verschuilen en bij goed weer gebruik je ‘m gewoon als col. Ideaal dus en het was dan ook een mooie uitkomst dat Poederbaas ‘m er dit jaar bij heeft zitten. Overigens zit tussen een balaclava en een balaclava nog wel verschil en dat zit ‘m vooral in de hoeveelheid delen. Gelukkig heeft deze balaclava van Poederbaas twee losse stukken, waardoor je balaclava niet op je kop verschuift wanneer je je mond vrij wil maken. We hadden ‘m trouwens het liefste in het wit gehad, maar dan gaan we zeuren.

Prijs: 24,95 euro
Must have level: 8.5/10
Kopen? Klik hierrrrr.

Colsjaal

Het klinkt altijd best wel suf, maar tegelijkertijd werkt het als een tiet. De colsjaal is eigenlijk de warme variant van de nekwarmers, die Poederbaas al langer in hun assortiment hadden zitten, maar er is meer veranderd. Ze zijn namelijk afgestapt van de grote naam die erop stond en ook qua kleur kan je nu enkel een zwarte variant bestellen. Het enige waarbij je merkt dat het van Poederbaas is, is het logo wat onderaan is vastgezet. Zelf hadden we dit andersom gedaan, want dan zie je tenminste op een subtiele manier dat het van Poederbaas is.

Prijs: 19,95 euro
Must have level: 7/10
Kopen? Klik hierrrrr.

Handschoenen

Laten we meteen maar even duidelijkheid scheppen, we hebben het nu niet over handschoenen waarmee je de grootste sneeuwstorm kan gaan bedwingen. Je kunt deze handschoenen beter in de categorie ‘liner’ terug vinden en best handige extra aan deze handschoenen is dat er touchscreen pads opzitten. Zo hoef je bijvoorbeeld je tengels niet te bevriezen als je even je vrienden wil melden dat ze alvast naar de apres-ski kunnen gaan en dat je je yard sale wel even zelf bij elkaar zoekt. Overigens hadden wij de L/XL maat en die was niet al te groot tussen de vingers en ze zijn niet zo warm als die van bijvoorbeeld Hestra, maar goed. Ook hier is de prijs naar.

Prijs: 19,95 euro
Must have level: 6.5/10
Kopen? Klik hierrrrr voor S/M en klik hierrrr voor L/XL.

 

Fotocredits: Kay Jansen

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws