Nieuws - 11 oktober 2017   16:23 Poederbaas dropt trailer van nieuwe film ‘RIDE WITH YOU’

Door:

Het hele seizoen is Poederbaas bezig geweest met het online gooien van content rondom hun roadtrip, maar uiteindelijk was het natuurlijk wachten op het moment wanneer de échte film het licht zou gaan zien. Die datum is nu bekend en ze hebben ook meteen de officiële trailer online gezet die je na de klik kunt bekijken! Dus, waar wacht je op? Klikken!

Ja dit avontuur van Poederbaas atleten Rembert Notten en Paul de Groot is er eentje uit de categorie ‘heerlijk bizar, uniek en enorm jaloersmakend’ hoor! We hebben er het afgelopen seizoen al meermaals aandacht aan besteed en telkens zaten we met grote ogen en jaloerse blikken naar ons computerscherm te staren. Want in een dikke landrover met caravan de sneeuw achterna jagen om zo de meest unieke lijnen te rijden en avonturen te beleven? Count us in!

De aftrap van de roadtrip kan je overigens hierrrr vinden, waarna de afleveringen in webserie format door het hele seizoen voorbij waren gekomen. Zo begint het duo Rembert Notten en Paul de Groot in Sölden, en gaan ze al snel door naar Mees van Lierop in Laax in aflevering twee om eens te gluren wat hij allemaal uitspookt in dat funpark.

Daarna werden onder andere Kappl, Sestriere en Chamonix nog aangedaan, maar dat zal zeker niet het enige zijn wat we dalijk in de complete film voorbij gaan zien komen. Wat er dan nog wel voorbij gaat komen houdt Poederbaas overigens nog voor zichzelf, dus dat is lekker gissen. Op 3 november 2017 zal de film in premiere gaan bij het WePowder Freeride Film Festival dus grijp je kans, koop die kaarten en je kunt ‘m meteen als eerste begluren!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws