Nieuws - 9 februari 2016   12:41 Poederbaas Freeride Team is aan het filmen met Sportlife

Door:

De Nederlandse en Belgische freeriders van het Poederbaas Freeride Time zijn lekker bezig. Een paar maanden geleden hebben ze al de eerste Nederlandse freeride film neer mogen zetten en nu zijn ze in La Plagne om nieuwe bijzondere beelden te schieten in samenwerking met Sportlife! 

Sportlife zet de laatste maanden flink in op de wintersport en dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Kauwgom, munt, fris, kou en sneeuw, de link is natuurlijk al snel gelegd. Er zijn al campagnes geweest waarbij verschillende skitrips gewonnen konden worden met een pakje kauwgom en onlangs hebben ze zelfs een complete trip weggegeven waarbij je kon gaan sleeën met husky’s in het volgesneeuwde Finland.

Voor een nieuwe reclame campagne hebben ze handen ineen geslagen met het Poederbaas Freeride Team en op dit moment zijn ze in het Franse La Plagne samen beelden aan het schieten. Sportlife wil in de nieuwe campagne namelijk de ultieme wintersportbeleving vast kunnen leggen en over kunnen brengen aan zoveel mogelijk mensen. Maar ja, dit doe je natuurlijk niet zomaar eventjes met een GoPro op je helm of door ergens een camera neer te zetten in de sneeuw. Om dit voor elkaar te krijgen hebben ze iets anders bedacht.

Poederbaas

De teamriders Tijn Vuijk, Paul de Groot, Rembert Notten en Koen Bakkers zijn namelijk bewapend met zes GoPro’s! En dan zou je misschien verwachten dat er één GoPro op de helm zit, één op de borst, misschien een paar op de schoenen en de ski’s en dan nog een camera op de skistok. Maar nee, de zes GoPro’s zijn op één plek geinstalleerd, Sportlife gaat namelijk 360° beelden schieten met de teamriders van Poederbaas!

Poederbaas

Deze 360 beelden worden op dit moment geschoten en later in het winterseizoen komen ze allemaal online te staan. Straks kan je dus letterlijk door de runs van Tijn, Paul, Rembert en Koen heen scrollen alsof je er echt bij bent. En als je toevallig zo’n fancy virtual reality apparaat in huis hebt is het echt net alsof erbij bent. Check hieronder in ieder geval alvast wat plaatjes van dit avontuur, dan weet je al een beetje wat je straks te wachten staat:

Poederbaas PoederbaasPoederbaas Poederbaas

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws