Nieuws - 14 januari 2016   17:37 Poederbaas komt met meer informatie over Freeride Festival!

Door:

Het Poederbaas Freeride Festival komt steeds dichterbij en dat betekent dat er ook steeds meer informatie naar buiten komt! We weten al dat het Freeride Festival dit jaar in Val Thorens plaats zal vinden, maar hoe kan je boeken en je deelname aan de wedstrijd veilig stellen? Hier vind je de antwoorden! 

Van 12 tot 19 maart staat Val Thorens volledig in teken van het Poederbaas Freeride Festival, waarbij alle aspecten van het freeriden bij elkaar komen met uiteraard dikke party’s! En wat is nu mooier dan de passie voor de sport delen met gelijkgestemden? Dat is dan ook precies de reden waarom het Poederbaas Freeride Festival opgezet is.

Na twee succesvolle edities in het Oostenrijkse Goldeck was het voor Poederbaas tijd om de vleugels uit te slaan en in Val Thorens hebben ze de perfecte locatie gevonden. Meer freeride mogelijkheden, meer clinics, fotoshoots en een dikke line-up voor de party’s. Het gaat sowieso een groot feest worden en als absolute hoogtepunt is er natuurlijk nog de freeride wedstrijd met een qualifier én een finale voor de pro’s en de beste deelnemers!

Poederbaas Freeride Festival

Om van het Poederbaas Freeride Festival te genieten hoef je overigens echt geen ervaring te hebben buiten de pistes. Als je graag kennis wilt maken met de freeride sport dan zit je hier juist helemaal goed! Je kan clinics volgen die jou de fijne kneepjes van het freeriden leren en wie weet sta je volgend jaar zelf bovenaan de wedstrijd face om mee te doen. Er is sowieso genoeg te doen en alleen de feestjes in de 360 Bar zijn het al waard om hierheen te komen!

Poederbaas Freeride Festival Poederbaas Freeride Festival

Hoe kan je boeken?

Om te beginnen, zet de periode tussen 12 en 19 maart alvast vrij in je kalender en meld je aan op de event pagina op Facebook. Vervolgens kan je je reis boeken bij een paar verschillende touroperators; Bizztravel voor de Nederlanders en Snowblend en Skikot voor de Belgische freeride fans.

Er zijn in totaal twee soorten arrangementen beschikbaar; één van 8 dagen en één van 5 dagen.

Het 8-dagen arrangement is beschikbaar vanaf €399,- en je krijgt dan acht dagen verblijf (zaterdag 12 maart tot zaterdag 19 maart), een skipas voor zes dagen (zondag t/m vrijdag) en toegang tot alles wat het Poederbaas Freeride Festival te bieden heeft! Je krijgt een festivalticket voor de party’s en gratis toegang tot alle clinics inclusief het testcentrum. Deelname voor de wedstrijd inclusief verzekering zit ook bij de prijs inbegrepen!

Het 5-dagen arrangement is beschikbaar vanaf €319,- en dan krijg je vijf dagen verblijf (dinsdag 15 maart tot zaterdag 19 maart). Ook bij dit arrangement krijg je een skipas (dinsdag t/m vrijdag), toegang tot alles van het Poederbaas Freeride Festival en gratis deelname aan de wedstrijd. Bij beide arrangementen krijg je overigens ook nog eens een Poederbaas beanie zodat je sowieso in stijl van de berg af kan!

De bovenstaande arrangementen kan je boeken via deze pagina. Het is belangrijk dat je de juiste reis boekt inclusief toegang tot het Poederbaas Freeride Festival en dat kan alleen via de juiste links.

Je kan overigens ook naar het Poederbaas Freeride Festival komen zonder een van deze arrangementen af te nemen. Voor €79,- heb je een festivalticket, deelname aan de wedstrijd, toegang tot het testcentrum en clinics en je krijgt ook dan een Poederbaas beanie. Accomodatie en liftpas moet je dan wel zelf regelen!

Wedstrijd

Wil je meedoen aan de freeride wedstrijd? No problem! Wanneer je een van de bovenstaande arrangementen boekt is het belangrijk dat je een mailtje stuurt met je naam, geboortedatum, woonadres en telefoonnummer naar info@poederbaas.com, inclusief de klasse waar je aan mee zou willen doen (ski/Snowboard, man of vrouw). Er kunnen maximaal 100 deelnemers aan de startlijn verschijnen verdeeld over Belgen en Nederlanders, dus wacht hier niet te lang mee! Het motto is ‘be on time or stand in line’, dus je weet wat je te doen staat.

Poederbaas Freeride Festival Poederbaas Freeride Festival

Voor toeschouwers is er overigens geen maximum, sterker nog hoe meer er aanwezig zijn hoe beter het is! Dus ook als je zelf niet meedoet aan de wedstrijd, neem zoveel mogelijk mensen mee en kom naar de wedstrijd kijken. Het gaat sowieso één groot spektakel worden!

Poederbaas Freeride Festival

Poederbaas Freeride Festival

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws