Nieuws - 2 april 2019   14:09 Poederbaas maakt datum bekend voor NK Freeride 2020

Door:

Oh yeah! De wedstrijd is nog maar amper verreden of de volgende editie is alweer bevestigd door Poederbaas. Houd dus deze datum van het Poederbaas Freeride Festival maar vrij in je agenda voor het NK Freeride 2020!

Goed nieuws uit de hoek van het mutsenmerk, want blijkbaar is de 2019 editie van het Poederbaas Freeride Festival in Kappl dermate goed bevallen dat ze hebben besloten om meteen maar door te pakken. Dat klinkt ons als muziek in de oren en zitten we nu al met enthousiasme de desbetreffende datums te omcirkelen.

“Het PFF/NK 2019 heeft alle verwachtingen overtroffen. Sneeuwcondities om u tegen te zeggen, enthousiaste deelnemers en een face waar de lijnkeuzes oneindig waren. Tel daarbij een blauwe lucht, felle zon en DJ’s die dikke platen draaien op, en je hebt een legendarische week.” kregen we dan ook namens Poederbaas te horen, waarbij meteen even aangehaald werd waarom het nu al bekend gemaakt wordt.

“Vorige keer was alles met betrekking tot het NK Freeride / Poederbaas Freeride Festival pas in november bekend. Dat wilden we voor zijn,” aldus Stenmar IJff. “November was relatief laat, mensen hadden al plannen gemaakt en dat wilden we voor komende editie dus anders doen. Nu heeft iedereen namelijk ruimschoots de tijd om zich goed voor te bereiden.” Daarmee opent Poederbaas ook meteen de deur richting talenten en andere atleten die de afgelopen NK Freeride 2019 aan zich voorbij moesten laten gaan.

Verder kregen we te horen dat het festival bij de 2020 editie groter gaat worden en dat niet alleen qua muziek, maar ook de clinics worden aangepakt zodat er écht voor ieder wat wils is. Maar… Wanneer is Poederbaas Freeride Festival 2020 waarin het NK Freeride 2020 verreden gaat worden?

7 tot 13 maart 2020

Dat is de week die je vrij moet houden. Of nu al bij je baas neer moet leggen om vrij te krijgen. Qua locatie wilt de organisatie nog niets kwijt, maar dat zal t.z.t. wel komen. Boeit het je niets welke locatie het wordt, ben je al helemaal fan en wil je zeker zijn van een startplek? Pre-inschrijvingen zijn mogelijk en wel door een mailtje te sturen naar nala@poederbaas.com!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws