Nieuws - 5 maart 2019   19:27 Poederbaas maakt eerste deelnemers van NK Freeride 2019 bekend [UPDATED]

Door:

Met nog maar een aantal dagen te gaan is het hoog tijd om eens te zien wie er allemaal naar Kappl verkassen voor het NK Freeride 2019 welke door Poederbaas georganiseerd wordt! UPDATE 15 maart 2019: De deelnemerslijst is geüpdate!

Want laten we wel wezen, het is toch ook gewoon fijner om van te voren al te weten met wie je af moet rekenen zodat jij op die bovenste trede van het podium kan komen te staan? Ja toch? Dat dachten wij ook en aangezien het bijna tijd is voor het Poederbaas Freeride Festival 2019 in Kappl, waar het NK Freeride 2019 plaats zal gaan vinden, leek het ons wel een grandioos idee om er even een lichtje op te schijnen.

En zo krijg jij dus meteen inzicht met betrekking tot de kwaliteit die dalijk in je categorie zit. Wel zo handig! Oh, over de deelnemers gesproken, die worden door een jury beoordeeld en ook die is bekend. Benieuwd wie je om moet gaan kopen zodat ze je een finaleplek geven?

Eh, we bedoelen natuurlijk wie je moet overtuigen met je ski of snowboard talent terwijl je van de face af komt suizen. Want alsof jurylid Rembert Notten over te halen is met tien bier? Ha! Think again! Natuurlijk niet!

Hoe dan ook, Martine van der Hoorn, Koen Goris en Paul de Groot zullen eveneens achter de jurytafel plaats gaan nemen waardoor er een enorme bonk aan ervaring verantwoordelijk is voor de scores. Dan nu snel door met hetgeen waar je eigenlijk voor geklikt hebt, de deelnemerslijst!

Hier zien we in elke categorie wel één of meerdere namen voorbij komen waardoor we met veel enthousiasme richting het NK Freeride 2019 kijken. Bij de Snowboard Mannen categorie zijn bijvoorbeeld Maurice Mommen, Tim van Rossum, Gilbert Smink en Coen Schild op de startlijst verschenen en als we kijken bij de vrouwen skiërs komen we de welbekende namen Frances Verweij en Berber Semmelink tegen!

Met laatstgenoemde gaat de rest van het veld veel moeite krijgen, dat is één ding wat zeker is. Aan talent bij de skiërs is er dus genoeg terug te vinden en dit geldt ook voor de heren. Wat te denken van Jelle Staleman, Alex Hooftman, Arjen de Graaf en Joost van der Burg? Dat wordt sowieso een enorme strijd en dan te denken dat niemand minder dan Mark Tuitert ook nog eens langskomt in Kappl die waarschijnlijk niets liever wilt dan z’n naam bovenaan de lijst te zien staan!

Hoe dan ook, het gaat een fijne wedstrijd worden. Inschrijven kan trouwens nog steeds en wel op de site van Poederbaas.

Snowboard Mannen:

Naam
Jesper Sanderink
Remy Woortman
Marthijn van der Leeuw
Gilbert Smink
Bob de Ruiter
Coen Schild
Bram Vos
Wouter Bosch
Maurice Mommen
Jelle Lautenbag
Sebastiaan Vreeken
Jeroen Peter Komaromi
Tim van Rossum
Tom Smits
Karel van Goor
David Kraaijeveld
Wilco Vreugdenhil
Luke Voogd
Jarin Vergeer
Wouter Bosch
Tommer Smits
Stefan van der Putten
Ruben van Mierlo
Michael van Proosdij
Jop Middelhoek
Jacco Bos
Volkert Aanstra

Snowboard Vrouwen:

Naam
Emma Pollard
Marlies Becker
Marcella Roks
Lisa van Haaster
Aniek Heemstra
Lisette Blankestijn

Ski Mannen:

Naam
Thijs van Os
Arendo van Hulsbergen
Rutger Van der leeuw
Hajo Smit
Gaspard van Dolderen
Loïc Isliker
Mark Tuitert
Remco Gerardus Johannes Mensinck
Matthijs Lauwaars
Maxime Bakker
Jelle Mertens
Pim de Koning
Arjen de Graaf
Steven Edwin Goss
Dino Robbin Boot
Frederik Vreeken
Ivo Leonardus Schmitt
Joost van der Burg
Alex Hooftman
Joost Regenboog
Eddy Houwer
Jelle Staleman
Sander van de Meeberg
Thomas Hijmering
Wouter Rooda
Steven Kuipers

Ski Vrouwen:

Naam
Nienke van der Sluis
Frances Verweij
Berber Semmelink
Sanne Mertens
Maud Fraterman
Karin Kuipers

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws