Nieuws - 14 december 2018   20:05 Poederbaas nieuwe film ‘Create Your Signature’ is nu volledig en GRATIS te bekijken

Door:

Vanaf je bank, vanuit je bad of een stilstaande auto op de linkerbaan van de A2 naar Poederbaas’ nieuwe film ‘Create Your Signature’ kijken? Het is nu allemaal mogelijk!

Ja okay, okay.. Er zijn inderdaad al legio mogelijkheden geweest om Create Your Signature van Poederbaas te gaan bekijken. Te denken aan het Freeride Film Festival in Amsterdam of Gent, of de Movienight van MK Skiservice in Bilthoven, maar zoals je merkt blijft het daar niet meer bij. Poederbaas bedacht zich waarschijnlijk dat het handiger is om ‘m gewoon maar vrij te geven zodat iedereen ervan kan genieten.

En daar geven we hen op onze beurt weer credits voor, want we zijn het er volledig mee eens! We weten overigens niet precies of je nu al wel of niet iets weet van deze film, aangezien hij bij ons al meermaals voorbij is gekomen, maar om dat risico tot nul te reduceren nemen we je toch nog even één keer mee wat er allemaal op je te wachten staat als je hieronder op play klikt.

Poederbaas zet zich namelijk in om talent naar een hoger niveau te tillen en dit alles komt mooi naar voren in CREATE YOUR SIGNATURE. Uiteraard is dit alles vooral gericht op het freeriden, want dat is toch waar de core van Poederbaas ligt, maar tussen de twaalf talenten zit ook nog freestyle talent. Mees van Lierop ga je bijvoorbeeld voorbij zien komen, maar ook Mathieu Verlinden heeft in de middle of nowhere gezeten op uitnodiging van Poederbaas.

Okay, het is tijd voor de complete video van Poederbaas’ CREATE YOUR SIGNATURE en laat in de reacties weten wat jij er van vindt! Is hij bijvoorbeeld beter dan de vorige?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws