Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Poederbaas
Poederbaas presenteert nieuw freeride event ‘Riders Choice’

Gepost op

Talenten hebben de toekomst, toch? Dat vinden ze bij Poederbaas ook aangezien ze aardig bezig zijn met sponsoring van diezelfde talenten en deze winter gaan ze nog een stapje verder! Een compleet event genaamd ‘Riders Choice’ waarbij enkel de top 10 beste skiërs en snowboarders van de BeNeLux langs mogen komen. Word jij uitgenodigd?

De freeride wereld is aardig aan het groeien en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Zulke ontwikkelingen moeten gestimuleerd worden en dat is dan ook het grote doel van Poederbaas’ Riders Choice! Maar goed, wat is het nu eigenlijk?

Poederbaas Riders ChoiceFoto: Poederbaas

Riders Choice is een compleet nieuw event met de focus op het ontwikkelen van de allerbeste talenten die de Benelux rijk is. Hier staat dus de ontwikkeling, begeleiding en training tijdens een week vol met de dikste poederlijnen centraal en dit alles moet plaats gaan vinden in de week van 3 maart 2018. Wat ons betreft een enorm gaaf initiatief, want Poederbaas gaat gewoon met de tien beste skiërs en snowboarders richting Frankrijk waarin gezocht gaat worden naar de ultieme lijn én de manier om hier het maximale uit te halen!

Poederbaas Riders ChoiceFoto: Poederbaas

De tien toptalenten komen allemaal op uitnodiging en bij aankomst worden ze gelijk in het diepe gegooid. Skiliften ga je niet zien tijdens Riders Choice en geprepareerde pistes zijn helemaal uit den boze. Een berghut in de middle of nowhere, dat is waar alles plaats gaat vinden! Er zal met tourski’s naar de hut geklommen moeten worden en vanuit deze extreme locatie worden de jonge talenten klaar gestoomd om de volgende stap in hun carriere te zetten. Lijnkeuze, snowsafety, techniek, alles komt tijdens dagen voorbij met als uiteindelijke doel een gigantische groeicurve in gang te zetten en dit alles in een heel korte tijd.

Poederbaas Riders ChoiceFoto: Poederbaas

Aan het einde van de week mogen de talenten laten zien wat ze geleerd hebben en dit gebeurt tijdens een echte freeride wedstrijd, waarbij ze onder de loep liggen van een jury uit de Benelux die wel weten hoe het moet. Poederbaas riders Paul de Groot en Rembert Notten, aangevuld door Koen Goris en Martine de Hoorn zullen de winnaars gaan kronen tijdens dit unieke, nieuwe event.

Wie er straks allemaal richting Frankrijk af gaan reizen blijft nog even geheim en het enige wat Poederbaas naar buiten wilt brengen is dat het echt alleen om de tien allerbeste talenten uit de Benelux gaat. Oftewel, de spanning kan nog aardig opgevoerd worden! Wie kan volgens jou sowieso niet ontbreken op deze lijst, of heb je misschien zelf wel het volste vertrouwen dat je hierbij hoort? Laat het ons weten!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer