Nieuws - 15 november 2016   16:09 Poederbaas Roadtrip: De caravan staat voor het eerst in de sneeuw!

Door:

Ruim een week geleden konden we je al de eerste beelden geven van de Poederbaas Roadtrip en inmiddels is heel het setje aangekomen in de bergen. Paul de Groot en Rembert Notten zijn met hun neus in de boter gevallen aangezien ze meteen volle bak in de sneeuw stonden! 

Hoe lekker wil je het hebben? Allereerst krijgen ze de kans om vroeg te beginnen met het wintersportseizoen en dan krijgen ze ook nog eens een dik pak sneeuw bij aankomst als kado. De eerste stop van de Poederbaas Roadtrip was het Oostenrijkse Sölden, waar het door de recente dump volledig ondergesneeuwd was. En dat tijdens de eerste helft van november!

Poederbaas RoadtripPoederbaas RoadtripPoederbaas Roadtrip

In Sölden hebben ze dan ook meteen de eerste serieuze poedermeters van het seizoen af kunnen leggen en vanuit het Oostenrijkse dorp kunnen we meteen nieuwe dingen melden over dit gave project. Niet alleen Poederbaas atleten Rembert Notten en Paul de Groot gaan in deze caravan wonen, ze worden gejoind door twee personen die alles op de gevoelige plaat gaan leggen. Filmer Scott Cheap en fotograaf Tim Vanhoutteghem worden ook vaste bewoners van de Poederbaas Roadtrip caravan en tijdens de winter gaan zij er voor zorgen dat iedereen de dikste beelden vanuit de sneeuw te zien krijgt.

Poederbaas Roadtrip

Om het nog mooier te maken heeft de Poederbaas Roadtrip ook nog een nieuwe sponsor te pakken! Bij het vertrek uit Nederland stond de caravan al vol met stickers van Eru Prestige, Sportlife, Peak Performance, Salomon, Xion en Caravancentrum Waterland, maar daar komt nu een nieuwe partner bij. Sony Actioncam gaat de Poederbaas Roadtrip voorzien van camera’s zodat ze met z’n allen overal foto’s en video’s kunnen maken.

Poederbaas RoadtripPoederbaas RoadtripPoederbaas Roadtrip

De Poederbaas Roadtrip is dus officieel van start gegaan en zowel Rembert Notten als Paul de Groot hebben er nog steeds, na de eerste nachten slapen in de caravan, heel veel zin in!

Poederbaas Roadtrip

Een jongensdroom is werkelijkheid geworden en de komende tijd zullen ze met name door Oostenrijk gaan touren met de Land Rover Discovery Sport en de Fendt Bianco 465 caravan. Na deze eerste trip richting Sölden gaan ze ook nog de Nederlandse alpineskiër Maarten Meiners bezoeken, waar ze een rasechte slalomtraining bij zullen wonen en misschien zelf wel een paar palen aan gaan tikken. Als dat maar goed gaat op die dikke poederlatten!

Poederbaas RoadtripPoederbaas RoadtripPoederbaas Roadtrip

Bron:

Foto's: Scott Cheap

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws