Nieuws - 13 december 2016   15:29 Poederbaas strikt Peak Performance als partner voor Poederbaas Freeride Festival

Door:

Jaja, het grootste freeride event van Nederland en België heeft er een nieuwe partner bij. En wat voor één! Peak Performance gaat de samenwerking aan met het Poederbaas Freeride Festival, maar daar blijft het niet bij want je kan ook nog een hoop winnen! 

Dit is natuurlijk goed nieuws! Peak Perfomance is een merk dat het freeriden sowieso hoog heeft zitten, zo zijn ze vorig jaar al officieel partner geworden van de Freeride World Tour. Vanaf nu gaat Peak Performance dus ook nog eens door het leven als officiële partner van het Poederbaas Freeride Festival, waar weer heel wat Nederlanders en Belgen op af zullen komen.

Het Poederbaas Freeride Festival wordt gehouden tussen 11 en 18 maart 2017 in Val Thorens, maar gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten om kans te maken op dikke prijzen van Peak Performance. Het merk roept namelijk de Radical Job nieuw leven in!

Misschien ken je ‘m nog van vorig jaar, het baantje van Peak Perfomance hield in dat je even een paar ski’s vast moest houden bij de startgate van de FWT en daar kreeg je dan een complete wintersport trip voor terug. Yep, sounds good, right? Deze keer is de radical job iets anders en zal je er toch wat meer voor moeten doen, maar goed… Dan krijg je er ook wel wat voor terug.

Om kans te maken op het eenmalige baantje van Peak Perfomance moet je via Instagram jouw beste ski warmup laten zien. Waarom? Omdat je als winnaar iedereen warm moet krijgen tijdens X-Treme Verbier, de laatste stop van de FWT! Je hebt nog tot 20 december om ‘m in te sturen en dit doe je door de hashtags #poederbaas en #radicaljob te gebruiken en daarnaast moet je @peakperformance even vermelden. Als je dat gedaan hebt kan je het volgende winnen:

#1 Dé job tijdens FWT Verbier twv 5000 euro
#2 Heli Alpine Jacket twv 745 euro
#3 Vertical Jacket twv 550 euro
#4 Frost Down Hooded Jacket twv 300 euro
#5 Frost Down Hooded Jacket twv 300 euro

Een jury zal de beste 5 inzendingen selecteren en daarna kan er gestemd worden om een winnaar te bepalen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws