Nieuws - 5 september 2018   12:44 Pond Skim crasher bekent schuld en moet de gevangenis in

Door:

Ken je het verhaal nog van de Amerikaan die tijdens een pond skim het publiek in dook? Die heeft nu een bekentenis afgelegd en moet de gevangenis in! 

Het was best sensationeel nieuws toen Hayden Wright afgelopen seizoen bij een pond skim in Copper Mountain het grandioze idee kreeg om over het publiek heen te springen. Ja, geweldig idee natuurlijk met een lading drank in je mik, maar als je vervolgens volle bak datzelfde publiek in duikt en meerdere gewonden achter laat… Dan is het iets minder tof.

Hij kreeg vervolgens al een aanklacht aan z’n broek, maar nu is er pas duidelijkheid over wat hem te wachten staat. Tijdens de zaak heeft Hayden Wright een bekentenis afgelegd en gaat hij ook niet in beroep tegen welke uitspraak dan ook. Aangezien hij volgens getuigen van te voren aardig wat alcohol achterover had geslagen, heeft zo’n beroep mogelijk ook niet heel veel kans van slagen.

Het gevolg is dat Hayden Wright voor zijn actie nu 10 dagen de gevangenis in moet en daarnaast nog eens 120 uur taakstraf aan z’n broek heeft hangen. Ook moet hij ongeveer $1000,- aan kosten ophoesten voor de rechtsgang en krijgt hij ook een jaar lang een alcoholverbod opgelegd. Een forse straf dus, maar als hij voor onschuld had gepleit dan is de kans groot dat het nóg hoger uitgevallen was.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws