Nieuws - 14 augustus 2019   19:42 Pre-registratie voor Tomorrowland Winter 2020 nú geopend

Door:

De winter is nog niet eens begonnen en toch is de pre registratie voor het feest der feesten in de sneeuw genaamd Tomorrowland Winter 2020 in Alpe d’Huez al gestart! Benieuwd naar de datums dat de tickets in de verkoop gaan?

Begin dus alvast maar weer met het bij elkaar zoeken van je wintersportvrienden, want het is tijd om de knoop door te hakken en te bepalen of er dit jaar naar Tomorrowland Winter 2020 gegaan wordt. Uiteraard heb je na dat gehak van knopen nog steeds geen kaartje, maar dan heb je je in ieder geval wel geregistreerd.

En is het de hoogste tijd om te gaan sparen natuurlijk. Én via die weg heb je dus wel de mogelijkheid om daadwerkelijk kaartjes te kopen als het hele feest vrijgegeven wordt. Markeer dus maar even heel gauw de datums 14 september en 21 september in je agenda aangezien dan de respectievelijke 7-daagse en 4-daagse pakketten in de verkoop gaan.

Registratie

Pre-registratie voor Tomorrowland Winter 2020 in Alpe d’Huez kan je hierrrr vinden en laat ons even in de reacties weten met hoeveel je gaat. Of, naja, zou willen gaan natuurlijk. We zijn wel eens benieuwd hoeveel mensen er nou daadwerkelijk door de ticketcrisis heen gaan komen.

Heb je je ondertussen aangemeld voor Tomorrowland Winter 2020 of ben je van plan om dat te gaan doen? Mooi, dan moet je zonder gein ook even dit artikel lezen. Want via die weg kan je je óf mentaal voorbereiden op je werk als regelteef óf er juist voor zorgen dat je je vrienden te vlug af bent en het dus juist niet wordt. Want een wintersportvakantie boeken met vrienden zonder problemen? Forget it. Voor een feeling van vorig jaar kan je hierrrr terecht.

 

Foto: S. Camelot / Flickr

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 oktober 2019

Zondag WTF #352

De Zwitserse luchtmacht die even een kleine oefening doet en de beste backflip om je zondag af te ronden. Chill er maar weer op los!  Lees Meer…

Meer Nieuws