Nieuws - 11 februari 2019   19:29 Receptioniste uit Fiss opgepakt voor stelen van creditcard hotelklant

Door:

Zo kan je vakantie ineens heel erg duur worden… Een receptioniste van een hotel in Fiss dacht dat het een goed idee was om een creditcard te stelen en flink te gaan shoppen! 

Een Duitse gast die in een hotel in Fiss verbleef kreeg een dikke vette rekening gepresenteerd na zijn vakantie. De receptioniste van het hotel drukte de creditcard van de Duitser namelijk achterover en dacht dat het wel een heel goed idee was om daarmee aan het shoppen te gaan.

Helaas voor de receptioniste is het natuurlijk heel erg makkelijk om te zien waar ergens iets gekocht wordt en dus duurde het ook niet denderend lang voordat de politie achterhaalde wie de schuldige was. Ze is dan ook opgepakt, maar niet voordat ze flink wat geld uit heeft gegeven.

Shopping Spree

De Oostenrijkse, die een 28-jarige uit Landeck bleek te zijn, heeft namelijk eerst een vakantie in Zwitserland geboekt met die creditcard, om vervolgens twee keer haar auto vol te tanken. Ze kocht een nieuwe mobiele telefoon, een hele stapel waardebonnen en heeft ze nog wat random dingen voor haar zelf gekocht.

De man trok uiteraard aan de bel en de vrouw werd snel gepakt, maar ondertussen had ze al voor duizenden euro’s kosten gemaakt op die creditcard. Voor de Duitser loopt het goed af, hij hoeft het gestolen bedrag niet te betalen aan de creditcard maatschappij en hij heeft z’n pas terug gekregen. Het blijft natuurlijk altijd tricky om een creditcard achter te laten bij de receptie van een hotel, helemaal als er soms wat ongure typetjes achter de balie zitten!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws