Nieuws - 17 februari 2017   17:55 Red Bull Crashed Ice 2017: Het parcours van Ottawa!

Door:

De laatste wedstrijd uit het Red Bull Crashed Ice 2017 seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Red Bull heeft namelijk het parcours van Ottawa online gegooid waardoor we er met z’n allen al overheen kunnen kwijlen. En dat terwijl de wedstrijd pas in maart gehouden wordt!

Ja, dat wordt een hele hoop kwijl regelen dus want anders redden we het nooit tot 4 maart wanneer de wedstrijd van start gaat. De track is er namelijk eentje waar je mond van open gaat vallen aangezien ze daar in Ottawa echt alles uit de kast hebben getrokken om er een feest van te maken.

En dat laatste gaat sowieso gebeuren, ook al is het alleen maar omdat de wereldkampioen daar gekroond wordt voor het werk dat hij (en tegenwoordig ook zij) in de afgelopen periode hebben verricht! Red Bull Crashed Ice beschrijft de track in het Canadese Ottawa als wild, dangerous & speedy en als dat het geval is dan gaan we ons sowieso opmaken voor heel wat moois.

Met 375 meter aan lengte, meerdere technische obstakels en een beestachtige step up zorgen ze er voor dat er in Ottawa erg veel ruimte is voor een hels spektakel. Plus, als je ziet waar ze de track hebben neergelegd dan snap je al waarom ze deze als laatste wilden gaan doen! Het is namelijk zo’n bijzondere plek waar de deelnemers vanaf gaan rauzen dat je die echt even mee wilt maken.

Wel moet je of wat langer wakker blijven of de wekker zetten want Ottawa is Canada en Canada is nachtwerk voor ons Europeanen. Maar goed, als je hieronder de track hebt gezien wil je wel even wakker blijven én je komt meteen te weten wie zich wereldkampioen kan noemen! Kijk jij er al van uit?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

WTF

18 oktober 2020

Zondag WTF #401

Een week dichterbij de winter en nog steeds dezelfde ellende. Anyway, tijd voor een beetje chillmode en een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws