Nieuws - 2 maart 2018   20:23 Red Bull Crashed Ice 2018: Het parcours van Edmonton!

Door:

De laatste wedstrijd van het Red Bull Crashed Ice seizoen gaat binnen een aantal dagen verreden worden in het koude Edmonton, hoog tijd dus om naar de track te kijken!

En met 455 meter aan lengte is het niet zoiets wat we in Finland voorgeschoteld kregen, maar zijn de meters wel dermate veel dat de atleten er een aardige kluif aan krijgen. Plus, dan hebben we het nog niet eens gehad over alle hobbels, obstakels en bochtenwerk wat er ook in verwerkt is!

Ja, Red Bull Crashed Ice pakt aardig uit met de laatste wedstrijd van het seizoen en als we even naar de stand kijken kunnen we er zeker van zijn dat iedereen met 200% aan energie aan de start komt te staan. Scott Croxall is nu namelijk de leider in het algemeen klassement, waar we Cameron Naasz vooral veel zagen stuntelen op het einde van de races. Dat laatste werd de afgelopen wedstrijd recht getrokken door de Amerikaan, maar is dat genoeg om z’n focus weer scherp te hebben in Edmonton?

We zullen het zien en we zijn echt enorm benieuwd naar de wedstrijd. Marco Dallago begon namelijk ook al sterk aan het seizoen, waar hij dus naderhand Scott Croxall aan zich voorbij zag gaan. De grote Canadees moet en zal die eerste plek vasthouden, dus strijden gaan ze stuk voor stuk zeker weten en de track in Edmonton laat het ook prima toe. Hoge snelheden gaan er gehaald worden en wanneer er een Canadese big air in verwerkt is?

Dan weet je dat er gaaf beeldmateriaal op je te wachten staat wanneer je gaat kijken. Omcirkel dus 10 maart in je agenda want dan gaat het feest van start. Wij verzorgen wederom de livestream, kijk je mee?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws