Nieuws - 7 februari 2019   15:52 Red Bull Crashed Ice 2019: Het parcours van Boston!

Door:

De laatste (livestream) wedstrijd van het Red Bull Crashed Ice seizoen staat komende zaterdag op de planning met deze track in Boston! Wie gaat er een homerun scoren?

En zonder blikken of blozen heeft de organisatie van Red Bull Crashed Ice alweer de derde, en daarmee laatste, track van Red Bull Crashed Ice aan ons geshowd. Fenway Park, normaal gesproken het honkbalstadion van de Boston Red Sox, heeft een complete make over gekregen en eerlijk is eerlijk: het gaat wel echt een geniale editie worden!

Ook al vinden we het nog wel echt oprecht jammer dat er dit jaar maar drie ATSX 1000 wedstrijden verreden gingen worden. Na zaterdag moeten we de Red Bull Crashed Ice atleten dus via de livestream afzwaaien en dat is iets wat we liever niet doen.

Want nogmaals: drie is gewoon te weinig! TE WEINIG HOREN JULLIE! Anyway, we kunnen ons er eigenlijk maar beter gewoon bij neerleggen en hopen dat de kalender van Red Bull Crashed Ice er volgend jaar anders uitziet. Tot die tijd gaan we dus nog even genieten van het lokaal ondergesneeuwde Fenway Park want Red Bull Crashed Ice heeft wel echt z’n best gedaan!

Boston Timelapse

Turning Fenway Park into the Ice Cross Downhill track of the season! 👷‍♂️🛠❄️🏗 Watch live 👇🗓 Feb 9⏰ 8 PM EST▶️ Facebook, YouTube or Red Bull TV👉 https://win.gs/bostonfb

Geplaatst door Red Bull Crashed Ice op Woensdag 6 februari 2019

Zoals je ziet moest er aardig wat geregeld worden voordat de wedstrijd überhaupt door kon gaan, maar dit zijn van die dingen… Die heeft Red Bull Crashed Ice echt al meerdere keren gedaan. Daar draaien ze dus hun hand niet voor om en dat blijkt nog maar eens. Het eindresultaat is in ieder geval erg gaaf en dus zijn we erg benieuwd naar de wedstrijd. Rond de klok van 2 uur ‘s nachts van zaterdag op zondag barst het evenement los en we zullen er weer alles aan doen om jou die livestream te showen.

Houd ons dus in de gaten, tot die tijd kan je hieronder het complete parcours bekijken:

Red Bull Crashed Ice

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws