Nieuws - 7 december 2018   11:43 Red Bull Crashed Ice 2019: Het parcours van Yokohama!

Door:

Met nog minder dan een week te gaan is het hoog tijd om eens naar Yokohama te gaan en de track te bekijken waar het Red Bull Crashed Ice seizoen van start gaat!

Okay, fair, we zitten nog steeds op dezelfde stoel te gluren naar hetzelfde beeldscherm, maar toch zijn we meer te weten gekomen over de eerste track van het 2019 seizoen! Lang leve het internet zullen we maar zeggen. Poeh, dat had ook wat geweest zeg. Heel dat takke end naar Japan afreizen om daar ‘even’ naar het parcours te kijken om daarna weer dezelfde reis te mogen gaan afleggen, alleen dan andersom…

…Nee, daar passen we even voor. Geloof ons, we dragen Red Bull Crashed Ice een warm hart toe, maar thank god dat we alles via het internet kunnen opzoeken. Stel je voor, dan sta je daar na weet ik veel hoelang reizen en dan is er nog niet eens een track te zien!

Ja, dan ben je klaar hoor. Anyway, we praten te weinig over de track merken we wel dus we gaan even wat cijfers en teksten dumpen: 350 meter lang, 22 meter verticale drop, hairpin, rollers, technische bochten, een bridge, stairs, alles is terug te vinden in Yokohama voor Red Bull Crashed Ice!

Red Bull Crashed Ice

Bij nader inzien brengt de foto van hierboven niet echt alles heel erg goed naar buiten, dus hebben we ook nog maar even een video voor je op weten te snorren. En geloof ons, daardoor krijg je wél te weten wat er allemaal van de atleten verwacht wordt wanneer ze ‘RIDERS READY, FIVE SECONDS WARNING’ hebben gehoord. Zorg overigens dat je zaterdagmiddag om 11.00 uur klaar zit want dan gaat Red Bull Crashed Ice van start met de finales van Yokohama!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws